24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To smartphone του… selfie lover έρχεται από την Κίνα και λέγεται Meitu V4

    Πόσα selfies τραβάς κάθε μέρα; Η απόλυτη τάση της εποχής συνεχίζει να απασχολεί πολύ κόσμο και είναι προφανές πως οι εταιρείες smartphones έχουν αρχίσει να προσέχουν περισσότερο τις εμπρόσθιες κάμερες των κινητών τους, ώστε να μας βοηθήσουν σε καλύτερες αυτοφωτογραφίσεις.

    Meitu-V4

    Μία κινεζική πρόταση, το Meitu (ναι, Meitu!) V4 μόλις παρουσιάστηκε, διαθέτοντας εμπρόσθια (selfie) κάμερα ανάλυσης 21MP. Και, μάλιστα, όχι μόνο σας επιτρέπει να λαμβάνετε εξαιρετικά selfies, αλλά μπορεί να προσφέρει στο κοινό σας στο Periscope (εφόσον χρησιμοποιείτε το app) καλύτερα video streams.

    Meitu V4 04

    Να σημειώσουμε ότι και η οπίσθια κάμερα του Meitu V4 έχει την ίδια ανάλυση (21MP), ενώ, σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή διαθέτει AMOLED οθόνη 5 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek MT6795, 3GB RAM, 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και λειτουργικό Android 5.1 με MeiOS 2.5.

    Meitu V4 03

    Το Meitu V4 θα είναι διαθέσιμο σε λευκό με ροζ αποχρώσεις, ανοικτό πράσινο και ροζ χρώμα, σε σχετικά τσιμπημένη τιμή που προσεγγίζει τα 548 δολάρια.

    Meitu V4 02

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles