18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο Selfie Stick από τη Volte-tel

    Χάρη σε αυτό το αξεσουάρ μπορείτε και εσείς να είστε μέρος της φωτογραφίας ή του βίντεο.

    Προσαρμόστε την κάμερα ή το κινητό σας τηλέφωνο με μια κίνηση και κρατώντας το μπαστούνι στο χέρι σας αποθανατίστε τον εαυτό σας αλλά και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Χρησιμοποιώντας την universal βίδα τρίποδου, μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε compact κάμερα ή φωτογραφική μηχανή ενώ με την ειδική βάση μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο ή smartphone με μέγιστο πλάτος 8 εκατοστά.

    SELFIE STICK MONOPOD+BLUETOOTH +UNIVERSAL ΒΑΣΗ

    Με βάρος μόλις 95 γραμμάρια, ελάχιστο και μέγιστο μήκος 21,5 και 94 εκατοστά αντίστοιχα, μπορείτε να το έχετε συνεχώς μαζί σας. Για μεγαλύτερη ασφάλεια περιλαμβάνεται ιμάντας ασφαλείας για πέρασμα στο χέρι.

    Bluetooth Wireless Remote συμβατό με όλες τις Android και iOS συσκευές

    Αυτό το ασύρματο τηλεχειριστήριο απελευθέρωσης κλείστρου λειτουργεί με την εφαρμογή κάμερας του smartphone και είναι τόσο μικρό που μπορείτε να το μεταφέρετε ως μπρελόκ, ώστε να το έχετε συνεχώς μαζί σας.

    Με το διακόπτη ενεργοποίησης φωτογραφικής μηχανής μπορείτε να βγάλετε απόλυτα σταθερές φωτογραφίες έχοντας το τηλέφωνό σας σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρων! Λειτουργεί με μία μπαταρία CR 2032 η οποία περιλαμβάνεται στη συσκευασία και έχει διάρκεια μέχρι και 6 μήνες με χρήση 10 φορές την ημέρα.

    Πολύ εύκολα συνδέετε το κινητό σας με το διακόπτη μέσω Bluetooth, το στηρίζετε όπου επιθυμείτε μέχρι και σε 10 μέτρα απόσταση και ενεργοποιήστε την κάμερα. Με ένα κλικ θα έχετε την τέλεια φωτογραφία!

    Αγοράστε το Selfie Stick από εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles