21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας από τη Cyta για κωφά και βαρήκοα άτομα

    cyta-seminario-gia-barikoa-atoma-1

    Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας για κωφά και βαρήκοα άτομα διοργάνωσε η Cyta, θέλοντας με την πρωτοβουλία αυτή να συμβάλει στην εκστρατεία για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Θάνατο Από Τροχαία» που έχει οριστεί για την 21η Σεπτεμβρίου 2016.

    Κατά την έναρξη του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου 2016 στο αμφιθέατρο της Cyta στη Λευκωσία, έγινε σύνδεση με τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό όπου οι παρευρισκόμενοι  παρακολούθησαν το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική. Στην συνέχεια ο κ Ανδρέας Παπά, Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας, αναφέρθηκε διεξοδικά σε θέμα που αφορούν την ασφαλή οδήγηση. Επίσης, στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν από στελέχη του Οργανισμού επίδειξη εξοπλισμού, κατάλληλου για άτομα με δυσκολία στην ακοή, τον οποίο διαθέτει η Cyta στα καταστήματα της. Επιλύθηκαν επίσης απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχει σήμερα η Cyta για την διευκόλυνση της επικοινωνίας των κωφών και βαρήκοων ατόμων.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Cyta, είναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας, που έχει σαν στόχο την καλλιέργεια οδικής συνείδησης και τη μείωση των θυμάτων από οδικά ατυχήματα.

    cyta-seminario-gia-barikoa-atoma-4 cyta-seminario-gia-barikoa-atoma-2 cyta-seminario-gia-barikoa-atoma-3 cyta-seminario-gia-barikoa-atoma-5 cyta-seminario-gia-barikoa-atoma-6

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles