16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sense. Η “σφαίρα” που παρακολουθεί και βελτιώνει τον ύπνο σας διαπρέπει στο Kickstarter!

     Η σφαίρα που μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμάστε και να ξυπνάτε καλύτερα μόλις δημιουργήθηκε και έχει το όνομα Sense. 

    sense 01

    To Sense Project αποτελείται από μία φωτιζόμενη σφαίρα από πολυκαρβονικό υλικό, η οποία θα “στολίσει” το υπνοδωμάτιό σας με τον τρόπο που βλέπετε στη φωτογραφία, ενώ συνδυάζεται με ένα “sleep pill” το οποίο θα προσαρμόσετε στη θήκη του μαξιλαριού σας, ώστε να παρέχει συγκεκριμένα δεδομένα για τους κύκλους του ύπνου σας. Φυσικά συνεργάζεται με το smartphone σας και ειδική εφαρμογή γι’ αυτό το σκοπό.

    Sense 02

    Πρόκειται για μία δημιουργία του startup Hello με έδρα το San Francisco και του 22χρονου ιδρυτή του James Proud που κατάγεται από το Λονδίνο, αποτελώντας ένα gadget που θέλει να σας βοηθήσει να κοιμάστε καλύτερα και να ξυπνάτε ανανεωμένοι. Έχει καταφέρει σε χρόνο dt να πιάσει το στόχο των 100.000 δολαρίων στο Kickstarter, ενώ, τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, έχει συγκεντρώσει χρηματοδότηση 353.000 δολαρίων.

    Τι ακριβώς κάνει το Sense; Λειτουργεί ως ένα “έξυπνο ξυπνητήρι”, το οποίο αντιλαμβάνεται ότι κοιμάστε σε “κύκλους ύπνου” και αναλαμβάνει να σας ξυπνήσει με βάση αυτά τα δεδομένα την κατάλληλη στιγμή ώστε να είστε πιο ανανεωμένοι από ποτέ. Αν, για παράδειγμα, έχετε ρυθμίσει το ξυπνητήρι για τις 8, αλλά είστε σχεδόν ξύπνιοι στις… 7:45, το Sense θα σας ξυπνήσει χωρίς να περιμένει να περάσει η ώρα, ώστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι όσο πιο ξεκούραστοι και ανανεωμένοι γίνεται.

    Η ενδιαφέρουσα αυτή υλοποίηση διαθέτει επίσης πληθώρα αισθητήρων, που παρέχουν feedback σχετικά με το πώς κοιμηθήκατε και τι επηρεάζει τον ύπνο σας. Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με συσκευές στο “έξυπνο σπίτι” σας, αποτελώντας ένα smart gadget που θέλει να σας ξεκουράσει όσα λίγα.

    Το Sense είναι διαθέσιμο στους χρηματοδότες του έναντι 99 δολαρίων και θα αποσταλεί σ’ αυτούς το Νοέμβριο, ενώ η τιμή λιανικής του αναμένεται να φτάσει τα 129 δολάρια.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles