24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Sense with Sleep Pill: παρακολουθήστε τον ύπνο σας εύκολα και αποδοτικά!

    Η παρακολούθηση του ύπνου μπορεί να είναι τόσο σημαντική και επωφελούμενη, όσο η κατανόηση του πόσα βήματα κάνουμε κάθε μέρα και πόσο συχνά περπατάμε. Ωστόσο, εάν θέλεις να παρακολουθείς τον ύπνο σου χωρίς να χρειάζεται να φοράς κάποιου είδους βραχιόλι που απαιτεί φόρτιση ή να τοποθετείς κάτι κάτω από το κρεβάτι σου, οι επιλογές είναι λίγες.

    Ορίστε μια επιλογή: Ονομάζεται Sense, και παρακολουθεί τον ύπνο μέσω του καρπού, ενώ βρίσκεται στο κομοδίνο. Η τεχνολογία του βρίσκεται μέσα σε μια επιστημονικής φαντασίας σφαίρα που ταιριάζει περισσότερο στο διαστημόπλοιο του «2001: A Space Odyssey» αντί της κρεβατοκάμαρας.

    σδφδσφ

    Το Sense and Sleep Pill αποτελείται από δύο μέρη: το Sense, τη κεντρική συσκευή που βρίσκεται στο κομοδίνο και το Sleep Pill, που μοιάζει με κονκάρδα και τοποθετείται στο μαξιλάρι. Το Sense έχει το μέγεθος ενός μικρού πορτοκαλιού και το αφηρημένο γεωμετρικό σχέδιο που το περιβάλει, του δίνει μια μινιμαλιστική και μοντέρνα όψη που πολύ συχνά λείπει από τις «έξυπνες» συσκευές.

    Είναι μικρό και ελαφρύ, οπότε μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, ενώ κάνει περισσότερα απ’ όσα δείχνει. Για παράδειγμα, φωτίζει, μέσω ενός αισθητήρα, όταν περνάς το χέρι σου από πάνω και δίνει πληροφορίες για το περιβάλλον ή όταν χτυπάει το ξυπνητήρι ακολουθεί τον ήχο με αναλλαγή χρωμάτων.

    ψωψω

    Το Sense απαιτεί συνεχή φόρτιση και έρχεται μαζί με το δικό του καλώδιο, ενώ το Sleep Pill παίρνει μια μικρή στρογγυλή μπαταρία και διαρκεί έναν χρόνο. Επίσης, το Sense υποστηρίζει δύο Pills για παρακολούθηση δυο ατόμων ταυτόχρονα. Το Pill είναι υπεύθυνο για να καθορίζει πόσο κουνιέσαι κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ έχει ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο.

    δσδ

    Από την άλλη, το Sence έχει στο εσωτερικό του αισθητήρα θερμοκρασίας, υγρασίας, φωτισμού περιβάλλοντος και ακόμη έναν για να μετράει τα σωματίδια του αέρα. Έχει επίσης, το δικό του μικρόφωνο, οπότε δεν απαιτείται συχνή πρόσβαση στο κινητό κατά τη διάρκεια της νύχτας και συγχρονίζει τα δεδομένα μέσω  Bluetooth, ενώ υποστηρίζει και Wi-Fi σύνδεση.

    Το Sense μαζί με ένα Sleep Pill κοστίζει 130 δολάρια, και κάθε επιπλέον Sleep Pill 50 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles