15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    UNPACKED event για τη Samsung στις 3 Σεπτεμβρίου. Έρχεται το Samsung Galaxy Note 4!

    Το επίσημο έγγραφο που διέρρευσε από τη Samsung Ολλανδίας αποκαλύπτει κάτι που… δε μας προκαλεί και τόση έκπληξη ότι δηλαδή η κορεατική εταιρεία θα πραγματοποιήσει το επόμενο UNPACKED event της στο Βερολίνο στις 3 Σεπτεμβρίου – όπως αντιλαμβάνεστε στο πλαίσιο της IFA 2014, της μεγάλης έκθεσης που διεξάγεται στη γερμανική πόλη στις αρχές φθινοπώρου κάθε χρόνου.

    Samsung UnPacked

    Μεγάλος “σταρ” της εκδήλωσης, που θα ξεκινήσει στις 14:00 τοπική ώρα, θα είναι, πιθανότατα, το Samsung Galaxy Note 4, το επόμενο μεγάλο smartphone των Κορεατών. Οι φήμες μιλούν για οθόνη 5,7 ιντσών QHD Super AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 805 ή Exynos 5 Octa, κάμερα 16MPixels αλλά και features-έκπληξη που περιμένουμε από την κορεατική εταιρεία.

    Το digitallife.gr θα δώσει το “παρών” στην IFA 2014 και, λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, θα σας μεταδώσει όλες τις πληροφορίες για τις νέες ανακοινώσεις της Samsung αλλά και των υπόλοιπων εταιρειών.

    Και κάπως έτσι, μήπως πρέπει να ανυπομονούμε λίγο περισσότερο για το Σεπτέμβριο; Όχι ε; Καλοκαίρι είναι και ας το απολαύσουμε για λίγο καιρό ακόμη…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles