23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Service του Blackberry σας, από το netphone.gr

    Αν διαθέτετε συσκευή Blackberry, η οποία δεν έχει εγγύηση ή έχει υποστεί ζημιά που δεν καλύπτεται από την εγγύησή σας, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε να αντικαταστήσετε τη συσκευή σας, λόγω του αυξημένου κόστους. Μπορείτε να εμπιστευτείτε το service του στο κατάστημα netphone.gr

    To κατάστημα διαθέτει αυθεντικά ή ΟΕΜ ανταλλακτικά Blackberry και προσφέρει 3 μήνες εγγύηση για τις επισκευές που πραγματοποιεί στις συσκευή σας, σε σχέση με τα ανταλλακτικά που έχει χρησιμοποιήσει.

    Το service του netphone.gr για Blackberry περιλαμβάνει: επισκευή οθόνης LCD, trackball, φθορές στην πλαστική επιφάνεια, βλάβες στον ήχο, την θύρα φόρτισης, αντικατάστασης πληκτρολογίου, ζημιά από νερό, επισκευή πλευρικών πλήκτρων και άλλες. Ας δούμε το κόστος των επισκευών για κάθε τύπο συσκευής:

    Blackberry Bold 9700

    Αν η οθόνη LCD του Blackberry Bold 9700 σας έχει ραγίσει, σπάσει, έχει βγάλει γραμμές ή έχει γίνει όλη λευκή, το κατάστημα netphone.gr μπορεί να την αντικαταστήσει. Οι οθόνες LCD είναι αυθεντικές OEM Blackberry και έχουν 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας. Με 48 ώρες χρόνους παράδοσης, το κόστος είναι στα 120 ευρώ.

    Η αντικατάσταση του trackpad για το bold 9700 θα σας στοιχήσει 50 ευρώ και η εγγύησή του είναι για 12 μήνες ενώ η αντικατάσταση του χαλασμένου πληκτρολογίου σας, θα σας κοστίσει 40 ευρώ.

    Blackberry Storm 9630

    Αν έχει σπάσει η γυάλινη οθόνη (digitizer) ή η LCD του Storm 9630 σας, αν έχει σταματήσει να λειτουργεί η αφή, το netphone.gr μπορεί να σας την αντικαταστήσει με αυθεντικά ανταλλακτικά Blackberry μέσα σε περίπου μία ώρα. Η αλλαγή θα σας κοστίσει 100 ευρώ.

    Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα φόρτισης ή με την σύνδεση της συσκευής στον υπολογιστή σας, το κατάστημα σας αντικαθιστά τη θύρα του Sotrm 9630 με κόστος 59 ευρώ. Κι αν θέλετε να αντικαταστήσετε την μπαταρία της συσκευής σας με μία εξίσου αυθεντική, θα σας κοστίσει 23 ευρώ.

    Blackberry Storm 9550

    Η αντικατάσταση της οθόνης στο Blackberry Storm 9550 σας, στο κατάστημα netphone.gr θα γίνει αποκλειστικά με αυθεντικά ανταλλακτικά σε περίπου μία ώρα. Το κόστος της αντικατάστασης είναι στα 99 ευρώ. Η αντικατάσταση της θύρας USB θα σας κοστίσει 50 ευρώ.

    Blackberry Storm 9500/9530

    Αν έχει υποστεί φθορά ή έχει σπάσει η οθόνη LCD των Blackberry Storm 9500/9530 που διαθέτετε, ή αν έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται στην αφή, ή έχει δυσκολίες ανταπόκρισης το digitizer, το κατάστημα netphone.gr μπορεί να σας την αλλάξει μέσα σε 24 ώρες, εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα τα ανταλλακτικά. Η αντικατάσταση θα σας κοστίσει 99 ευρώ.

    Αν χρειάζεστε να αλλάξετε την μπαταρία της συσκευής σας με μία αυθεντική, το κόστος αντικατάστασης είναι 21 ευρώ.

    Blackberry Bold 9000

    Είτε έχει σπάσει, είτε έχουν δημιουργηθεί λευκές γραμμές, είτε αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με την LCD οθόνη του Blackberry Bold 9000 σας, μπορείτε να την αντικαταστήσετε μέσα σε 24 ώρες, με καινούρια που έχει εγγύηση ενός έτους. Το κόστος είναι 109 ευρώ.

    Για να αντικαταστήσετε το trackball της συσκευής σας, θα σας κοστίσει 49 ευρώ.

    Blackberry Curve 8900

    Ένα σύνολο από εργασίες μπορούν να γίνουν στο Curve 8900 από το κατάστημα netphone.gr

    Η αντικατάσταση της οθόνης σας με γνήσιο ανταλλακτικό, μπορεί να γίνει μέσα σε μία ώρα και θα σας στοιχίσει 100 ευρώ.

    Η αντικατάσταση του trackball, γίνεται σε 24 ώρες και θα σας στοιχίσει 45€.

    Η αντικατάσταση του πληκτρολογίου θα σας κοστίσει 39 ευρώ.

    Η αντικατάσταση του ηχείου, μπορεί να γίνει μέσα σε περίπου μία ώρα και θα κοστίσει 37 ευρώ.

    Η αντικατάσταση της θύρας σύνδεσης USB με καινούρια, είναι αρκετά περίπλοκη. Διαρκεί 4 ημέρες και κοστίζει 99 ευρώ.

    Η αντικατάσταση των πλευρικών πλήκτρων του Curve 8900 διαρκεί 24 ώρες και κοστίζει 55 ευρώ.

    Blackberry Curve 8520

    Η αντικατάσταση της οθόνης LCD του Curve 8520 σας, μπορεί να γίνει μέσα σε 24 ώρες. Θα έχετε εγγύηση 1 έτους για τη νέα οθόνη και το κόστος αγγίζει τα 79 ευρώ.

    Η αντικατάσταση του trackpad, θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και θα σας στοιχίσει 39 ευρώ ενώ το ίδιο θα σας στοιχίσει και η αντικατάσταση του πληκτρολογίου.

    Η αντικατάσταση της θύρας τροφοδοσίας USB μπορεί να διαρκέσει έως και 48 ώρες για να ολοκληρωθεί, ενώ το κόστος είναι στα 59 ευρώ.

    Εμπιστευτείτε το κατάστημα netphone.gr για τις επισκευές των Blackberry συσκευών σας και δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το service του καταστήματος, εδώ

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles