16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    “Sex Sells”: Sexy & spicy applications για smartphones

    “Sex Sells” συνήθιζε να λέει o Edward Bernays, θέλοντας να κάνει το κάπνισμα να μοιάζει sexy στις γυναίκες των 30s, ενώ “When you got it, flaunt it” μας παροτρύνει η γλυκύτατη Uma στους Producers και άλλα τέτοια φαλλοκρατικά και ειδεχθή του περασμένου αιώνα (βλέπετε, προσέχω τι λέω όταν η αρχισυντάκτριά μου είναι γυναίκα).

    Κατά γενική ομολογία, πάντως, είτε είσαι φοιτητής στο δρόμο σου για τη σχολή, είτε διαβάζεις αυτό το άρθρο στο διάλειμμά σου από τη δουλειά, οφείλουμε όλοι να παραδεχθούμε ότι το προκλητικό πουλάει. Και δε θα μπορούσε να λείπει το sexy από τον κόσμο των Apps.

    Χωρίς χρονοτριβές λοιπόν, αυτή είναι η λίστα με τα πιο sexy και spicy applications που μπορεί κανείς να βρει στα Stores των smartphones.

    strip_ninja__girls

    Strip Ninja

    Ότι είναι και το Fruit Ninja, μόνο που αντί να χασαπεύετε κακόμοιρα φρούτα, αναλαμβάνετε να απαλλάξετε όμορφες κοπέλες από την τυραννία των ρούχων τους.
    Λειτουργικό: Android
    Τιμή: Δωρεάν

    Strip Holdem-Sexy Nurses

    Με την ελπίδα να αξιοποιήσετε τις εμπειρίες σας από το ποκεράκι της Πρωτοχρονιάς, εφαρμογή περιέχει αυτό που λέει ο τίτλος της: Ομηρικό πόκερ μέχρι τελεταίου στηθοσκοπίου.
    Λειτουργικό:Android
    Τιμή: Δωρεάν

    Eucalyptus

    Εφαρμογή που αφορά την ερωτική λογοτεχνία. Παρόλη την αρχική καχυποψία, περιέχει πάνω από 20.000 τίτλους, ακόμα και μία mobile έκδοση του Kama Sutra.
    Λειτουργικό: iOS
    Τιμή: 10,99 €

    Truth or Dare

    Οκ, το πιάσατε το νόημα. Το κλασσικο Θάρρος ή Αλήθεια game, που παίζεται μόνο με παρέα και φέρνει αναμνήσεις από τότε που πηγαίναμε σχολείο.
    Λειτουργικό: iOS
    Τιμή: Δωρεάν

    What’s your sex appeal

    Ένας τρόπος να καταλάβεις πόσο πιάνει η μπογιά σου στο αντίθετο φύλο, απαντώντας σε 20 αντίστοιχες ερωτήσεις και επιτέλους να καταλάβεις αν έισαι τόσο όμορφη/ος όσο λέει η μαμά σου.
    Λειτουργικό: iOS
    Τιμή: Δωρεάν

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles