20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Sexy #CES2016: Αυτά είναι τα… “ακατάλληλα για ανηλίκους” gadgets που ξεχώρισαν στο Las Vegas!

    Και τι δεν είχε για ακόμη μία χρονιά η CES 2016, η μεγάλη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών του Las Vegas. Κινητά, tablets, wearables, έξυπνες συσκευές για το σπίτι, drones και ανακοινώσεις από το χώρο του αυτοκινήτου. Κάποιοι, ωστόσο, ανάμεσά τους έψαχναν και πιο “ενήλικα” gadgets, σαν εκείνα που τους είχε συνηθίσει η γιγαντιαία αμερικανική έκθεση από την εποχή ακόμη που “συγκατοικούσε” με την Adult Entertainment Expo. Ας δούμε λοιπόν κάποιες περισσότερο… hot και ερεθιστικές παρουσιάσεις της φετινής CES που τράβηξαν το ενδιαφέρον των θαμώνων της, αλλά και χρηστών του Διαδικτύου που αρέσκονται και σε περισσότερο “πονηρά” gadgets απ’ αυτά που παρουσιάζουμε καθημερινά.

    Lovelife Krush by OhMiBod

    Lovelife Krush by OhMiBod

    Η OhMiBod βρίσκεται στη CES τα τελευταία πέντε χρόνια και δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί με μία ανακοίνωσή της. Φέτος, κέρδισε τα βλέμματα με το Lovelife Krush, μία… “fitness” συσκευή αξίας 129 δολαρίων που υπόσχεται κάτι λίγο… διαφορετικό απ’ αυτό του μέσου tracker που θα βρείτε στην αγορά. Όπως σημειώνει η εταιρεία, η συσκευή αναλαμβάνει δράση μέσω ασκήσεων Kegel βοηθώντας στην ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους (προσφέροντας παράλληλα και μία εμπειρία… vibrator αν το επιθυμείτε) και, κάπως έτσι, υπόσχεται στις γυναίκες ισχυρότερους οργασμούς με την πάροδο του χρόνου. Με τη βοήθεια της συνοδευτικής εφαρμογής TASL, μπορεί να ελέγχει τη… δραστηριότητά σας, ενώ, όσο ολοκληρώνετε ασκήσεις, ανεβαίνετε επίπεδο ξεκλειδώνοντας περισσότερα… μοτίβα δόνησης για ακόμη περισσότερη ευχαρίστηση.

    Δείτε το εδώ 

    Little Bird by B.Sensory

    Little Bird by B.Sensory

    Μία δημιουργία της γαλλικής εταιρείας B. Sensory, ουσιαστικά ένας vibrator αξίας 99 ευρώ που μπορεί και συγχρονίζεται με ένα reading app που περιλαμβάνει ερωτικές ιστορίες. Εσείς πρακτικά κατεβάζετε τη δωρεάν εφαρμογή για το smartphone ή το tablet σας, επιλέγετε ερωτική ιστορία και το… παιχνίδι ξεκινά, με τη σύνδεση να γίνεται μέσω Bluetooth. Αν, ωστόσο, δε σας αρέσει αυτή η ιδέα, μπορείτε εσείς (ή ο σύντροφός σας) να ελέγξετε από απόσταση το Little Bird από το κινητό, πάντα μέσω εφαρμογής.

    Δείτε το εδώ 

    Fiera Arouser for Her by Nuelle

    Fiera Arouser for Her by Nuelle

    Διαφημίζεται ως μία συσκευή για ερωτικά παιχνίδια που απευθύνεται σε γυναίκες με μειωμένη λίμπιντο. Ουσιαστικά, τρία σημεία μασάζ βρίσκονται στο πίσω μέρος ενός gadget από σιλικόνη, ώστε, τοποθετώντας το στην επίμαχη περιοχή, να προσφέρει κατά κάποιον τρόπο… προσομοίωση του στοματικού sex σε μία γυναίκα. Αντί να σας φέρει σε κορύφωση, η συσκευή είναι σχεδιασμένη ώστε να αυξήσει τη διέγερση πριν τη σεξουαλική δραστηριότητα με το σύντροφό σας, αποτελώντας μία πρόταση… θεραπευτικού χαρακτήρα. Δεν είναι πάντως φτηνή, καθώς κοστίζει 250 δολάρια.

    Δείτε το εδώ 

    Naughty America VR

    Naughty America VR

    Τα λέει όλα το όνομά της εταιρείας, που σας κάνει να φανταστείτε με ευκολία τι προσφέρει. VR εμπειρία σε συνδυασμό με πορνό λοιπόν από τη Naughty America, μία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία σε “ενήλικο” περιεχόμενο. Τώρα το κάνει VR compatible, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μέσω headsets όπως τα Oculus Rift και Samsung Gear VR μία πραγματικά… ερεθιστική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Όσο για τις συνδρομές που υπάρχουν διαθέσιμες κοστίζουν από 1.95 έως και 71.40 δολάρια ανάλογα με το ποια θα προτιμήσετε.

    Δείτε το εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles