15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario 64, έπιασε παραπάνω από 1.5 εκατ. δολάρια σε δημοπρασία!

    Χωρίς αμφιβολία, ο Super Mario είναι μια από τις πιο εμβληματικές περσόνες στον κόσμο του gaming και ένα franchise που έχει γράψει ιστορία, αλλάζοντας το ρου της ιστορίας της βιομηχανίας του gaming. Για αυτό και οποιοδήποτε αντικείμενο σχετίζεται με τον θρυλικό Ιταλό υδραυλικό, μπορεί πολλές φορές να πουληθεί σε πραγματικά αστρονομικές τιμές σε κάποια δημοπρασία. Αυτό συνέβη πρόσφατα και με την περίπτωση, ενός σφραγισμένου αντίτυπου του Super Mario 64, το οποίο (κρατηθείτε…) πουλήθηκε αντί του ποσού των 1.56 εκατομμυρίων δολαρίων!

    Αυτή η πώληση αποτελεί ουσιαστικά το πιο ακριβό game που δημοπρατείται… ever, ξεπερνώντας και την περίπτωση της NES version του Legend of Zelda, η οποία πωλήθηκε αντί του ποσού των 870.000 δολαρίων. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του οίκου που ολοκλήρωσε τη δημοπρασία, το εν λόγω αντίτυπο πουλήθηκε σε τόσο υψηλή τιμή, λόγω της μοναδικής σπανιότητας του. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν μόλις 5 copies του Super Mario 64, σε τόσο καλή κατάσταση σε ολόκληρο τον κόσμο. Για αυτό και εσείς δεν χάνετε να ρίξετε μια ματιά στο πατάρι ή στην αποθήκη, καθώς ενδέχεται να έχετε έναν καλά – κρυμμένο θησαυρό κάπου και να μην το γνωρίζετε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles