15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Shadowlands launch trailer και επιστροφή στον κόσμο του World of Warcraft!

    Το Shadowlands, το πολυαναμενόμενο expansion του World of Warcraft, κυκλοφορεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και σίγουρα χιλιάδες fans του πετυχημένου MMORPG, το οποίο ήδη μετράει 16 χρόνια ζωής, σίγουρα ανυπομονούν! Η Blizzard λοιπόν τηρώντας την παράδοση, δεν θα μπορούσε παρά να πλαισιώσει το Shadowlands με ένα νέο launch cinematic, το οποίο (όπως σε όλα τα games της) διακρίνεται για την εκπληκτική του ποιότητα.

    To Shadowlands αναμένεται να ταξιδέψει τους πολεμιστές της Alliance και της Horde στη γη των νεκρών, σε έναν τόπο που μοιάζει να έχει κολλήσει στο χρόνο. Σύμφωνα με το story, η Sylvanas θα παίζει κομβικό ρόλο στα τεκταινόμενα, καθώς αναμένεται να αναζητήσει πολλά στοιχεία που έχουν σχέση με την φύση του θανάτου, ταξιδεύοντας στο Βασίλειο των Νεκρών. Στο Shadowlands, η νέα continent δεν θα έχει την Physical διάσταση άλλων περιοχών (όπως για παράδειγμα η Northrend), για αυτό και οι gamers θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να βιώσουν (και να αντιμετωπίσουν) πολλά περίεργα και μυστήρια σκηνικά. Παράλληλα, στο Shadowlands θα υπάρχει μια μείωση του level cap στο 60 (από το 120) και ο μηχανισμός που θα βρίσκεται στον πυρήνα του gameplay θα αφορά στην ύπαρξη των covenants, όπου ο κάθε παίκτης θα πρέπει να ενταχθεί σε ένα συγκεκριμένο covenant, μια πράξη που αναμένεται να του δώσει συγκεκριμένα attributes και skills. Επιπλέον, στο νέο expansion θα υπάρχει ένα νέο tower, νέα dungeons, raids και zones, αλλά και περισσότερα customization options.

    To Shadowlands κυκλοφορεί από τις 23 Νοεμβρίου και σίγουρα αποτελεί ένα πολύ καλό «φαρμακάκι» για την περίοδο της καραντίνας και του lockdown. Πατήστε το play στο cinematic video που ακολουθεί και απολαύστε…  

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles