25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Παγκόσμιο ρεκόρ… likes για τη Shakira στο Facebook!

    Και η διασημότητα με τα περισσότερα likes στο Facebook, έχοντας σημειώσει ένα μοναδικό ρεκόρ, είναι η… Shakira.

    shakira

    Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είναι η πρώτη που σπάει το “φράγμα” των 100 εκατομμυρίων fans στη σελίδα της στο Facebook, η οποία έχει συγκεντρώσει τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο 100,714,752 likes. Ακολουθούν ο Eminem με 92 εκατ. fans και η Rihanna με 89 εκατ.

    H Shakira ξεπέρασε τα 100 εκατ. likes, μετά την εμφάνισή της στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, τραγουδώντας τον “ύμνο” του Μουντιάλ “La La La”.

    Σε όλη τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα “κοινωνική” στο Facebook, καθώς μοιραζόταν φωτογραφίες, όπως η παρακάτω, στο εμβληματικό στάδιο Maracanã, η οποία απέσπασε πάνω από 3,5 εκατ. likes.

    shakira-maracana

    Η Shakira, σύζυγος για όσους δεν το γνωρίζουν του ποδοσφαιριστή Gerard Piqué της Εθνικής Ισπανίας και της Barcelona με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο, “γιόρτασε” το τιμητικό αυτό ρεκόρ με μία δημοσίευση στη σελίδα της, στην οποία σχολιάζει πως έχει… αρκετούς fans ώστε να γεμίσει 1.359 στάδια Maracanã και το infographic που ακολουθεί.

    shakira-infographic-facebook-fans

    Είδατε τι σου κάνει η αγάπη για το ποδόσφαιρο και η… συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (ή και περισσότερα);

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles