21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ο Σακίλ Ο’Νιλ για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής σε videogame!

    «Βόμβα» στη CES! Ο βετεράνος σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ και Λος Άντζελες ΛέικερςΣακίλ Ο’Νιλ, μιλώντας στην κάμερα του GamerFitnation, αποκάλυψε πως το δεύτερο παιχνίδι Shaq Fu και sequel του πρώτου, είναι στα σκαριά!

    shaq-fu-2-ces-2014

    Επειδή σε βλέπω, έχεις απορίες, το Shaq Fu ήταν ένα παιχνίδι kung-fu, ένα 2D fighting game που κυκλοφόρησε το μακρινό 1995 από την EA (είχε αναπτυχθεί από την Delphine Software International) σε Mega Drive, SNES, Game Boy Game Gear και Amiga. Πώς; Αν ήταν καλό; Εεεε… Βασικά ήταν απαράδεκτο αλλά ας μην το συζητήσουμε τώρα αυτό.

    Ο θηριώδης Σακίλ, που λες, ανέφερε πως το sequel του Shaq Fu (έστω Shaq Fu 2«έρχεται σύντομα» και πως «τα γραφικά δείχνουν τρελά»! Όταν μάλιστα, όπως θα δεις και στο βίντεο δηλαδή, ο δημοσιογράφος λέει στον Σακ πως κάνει πλάκα, εκείνος απαντά: «Όχι, όντως έρχεται»! Μεταξύ μας τώρα, η εταιρεία του πρώην NBAer, Mine O’ Mine, είχε φροντίσει να κλείσει διάφορα trademarks σχετικά με το Shaq Fu το καλοκαίρι, οπότε τελικά για ξεκίνα να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο ο Σακίλ Ο’Νιλ να μην έκανε πλάκα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles