22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μετά από 20 χρόνια αναμονής η Warner Bros έδωσε το πράσινο φως για το “shark thriller” Meg

    To best seller του Steve Alten, Meg: A Novel Of Deep Terror περιμένει υπομονετικά εδώ και περίπου δύο δεκαετίες την σειρά του για να περάσει στη μεγάλη οθόνη. “Jurassic Park with a shark” ήταν ο πιο γλαφυρός χαρακτηρισμός που είχε δοθεί στο βιβλίο, ένα μυθιστόρημα που επικεντρώνεται σε δύο άντρες με αντίθετες απόψεις που αναγκάζονται να συνεργαστούν για να σώσουν την ακτή της Καλιφόρνια από τον τρόμο που έχει σκορπίσει ένα σπάνιο είδος μεγαλόδοντα καρχαρία που έχει κάνει την εμφάνισή του. Πλέον όμως οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως η ιστορία πλησιάζει περισσότερο από ποτέ στη μεταφορά της στον κινηματογράφο.

    meg

    Το Meg είχε κυκλοφορήσει το 1997 και ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία του που ο Alten έγραψε μία σειρά από sequels, με τα στούντιο να παραμονεύουν πάντα να αρπάξουν το concept. Στην πορεία όμως εμφανίζονταν διαρκώς προβλήματα αφήνοντας το project στην μέση. Τα τελευταία νέα ωστόσο θέλουν την Warner Bros. να έχει βάλει την ταινία σε προτεραιότητα, έχοντας μάλιστα ήδη στα χέρια της ένα καινούργιο σενάριο, μία προσαρμογή του Dean Georgaris, γνωστός από τα The Manchurian Candidate και Tomb Raider: Cradle Of Life.

    Meg1
    Ενώ οι Colin Wilson και Belle Avery θα αναλάβουν την παραγωγή, η Warner Bros. είναι σε αναζήτηση σκηνοθέτη. Κατά καιρούς είχαν ακουστεί τα ονόματα των Guillermo Del Toro και Jan De Bont, όταν το project ήταν στα χέρια της New Line, όμως η εκτίναξη του budget στα 200 εκατομμύρια δολάρια είχε αναγκάσει το στούντιο να εγκαταλείψει το Meg. Τα δικαιώματα πλέον έχουν περάσει στην Warner Bros. που έχει πάρει πολύ πιο ζεστά το θέμα και η επιστροφή του μεγάλου καρχαρία στο σινεμά μέσω του μυθιστορήματος του Steve Alten λογικά δεν πρέπει να αργήσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles