21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Sharp Aquos R. Νέα κυκλοφορία με Snapdragon 835 και κάμερα 22,6MP

    Η Sharp ανακοίνωσε στην Ιαπωνία ένα νέο smartphone-ναυαρχίδα με ενδιαφέροντα specs, το Aquos R.

    Sharp Aquos R

    Το Aquos R έχει μεταλλική κατασκευή και οθόνη 5,3″ με IGZO panel (φυσικά) και ανάλυση 2560×1440 pixels. Παράλληλα είναι και HDR 10 συμβατή. Το home button είναι under-glass και στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει το πανίσχυρο chipset Snapdragon 835, με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το λειτουργικό είναι Android 7.1 Nougat out of the box και η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3.160mAh.

    Δυνατό σημείο του Aquos R είναι οι κάμερές του. Με αισθητήρα 22,6 MP (f/1.9 διάφραγμα, high-speed AF, OIS και 35mm φακό) η οπίσθια και αισθητήρα 16 MP (wide-angle φακός) η εμπρόσθια. Η συσκευή είναι, επιπλέον, ανθεκτική στο νερό και τη σκόνη (IPX8) και διαθέτει Type-C θύρα, ενώ υποστηρίζει και το Quick Charge 3.0 της Qualcomm.

    Τέλος, η Sharp ανακοίνωσε και το δικό της “assistant”, στα πρότυπα της Siri και του Bixby, αλλά με αρκετά πιό… άχαρο όνομα, το EMOP. Δυστυχώς το Sharp Aquos R θα είναι διαθέσιμο μόνο στη χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου, για αρχή, ενώ άγνωστη παραμένει και η τιμή του.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles