20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Sharp Corner R: Όταν το smartphone …αποχωρίζεται τα bezels

    Η Sharp μόλις πριν από λίγο καιρό είχε διαθέσει στην αγορά το Aquos Crystal smartphone, θέλοντας να δοκιμάσει και να διαπιστώσει την απήχηση που θα είχε το συγκεκριμένο design στην αγορά. Ο λόγος, για ένα smartphone το οποίο διέθετε απειροελάχιστα bezels σε τέτοιο βαθμό, που να αποτελεί κάτι το νέο στην αγορά, καθώς δεν υπήρχε παρόμοια συσκευή, αν και δεν εντυπωσίασε από άποψη υλικού.

    corner-r

    Πρόσφατα η εταιρεία επιβεβαίωσε την προσήλωσή της στο συγκεκριμένο design, παρουσιάζοντας ένα νέο concept αυτή τη φορά. Αναφερόμαστε στο Corner R smartphone το οποίο εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Free-Form Display. Πρόκειται για μια τεχνολογία η οποία δίνει τη δυνατότητα στα IGZO LCD panels να κοπούν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, πράγμα που εξηγεί, πως ακριβώς η Sharp κατάφερε να δημιουργήσει το smartphone που βλέπουμε στην εικόνα. Αυτή τη στιγμή, άγνωστες παραμένουν οι τεχνικές προδιαγραφές του smartphone. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα εξοπλίζεται με μια οθόνη μεγέθους 5,2 ιντσών και ανάλυσης 1080p.

    Είναι γνωστό, ότι η Sharp αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες με την τεχνολογία Free Form Display και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια πολύ έξυπνη τακτική η απόφασή της να την ενσωματώσει σε ένα smartphone, το οποίο έχει περισσότερες πιθανότητες πώλησης στην αγορά από κάποιο άλλο προϊόν. Άλλωστε, με αυτόν τον τρόπο εισάγει ένα μοναδικό design στην αγορά, που δεν υπήρχε πρόσφατα.

    sharp-2-840x558

    Προς το παρόν η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη για αγορά, καθώς αποτελεί ένα concept και μόνο σε αυτό το στάδιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles