15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Sharp εντυπωσιάζει με μία τριπλέτα νέων συσκευών της οικογένειας Aquos!

    H Sharp δεν είναι τόσο γνωστή για την παρουσία της στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, καθώς συνδέεται περισσότερο με άλλου είδους ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. H ιαπωνική εταιρεία όμως δεν σημαίνει ότι δεν γλυκοκοιτάζει τη συγκεκριμένη αγορά, προτείνοντας κατά καιρούς μία σειρά αρκετά ισχυρών συσκευών, που κυρίως προσανατολίζονται στις αγορές της Ασίας.

    sharp aquos_zeta_sh01h_11

    Η Sharp στις τρείς νέες συσκευές της οικογένειας Aquos που παρουσιάστηκαν πρόσφατα είναι εμφανές ότι δίνει ξεχωριστή βαρύτητα στο design, καθώς φροντίζει ώστε τα smartphones της να ξεχωρίζουν για τα λεπτά bezels και τον μοναδικό σχεδιασμό. Όλα τα νέα Aquos ανήκουν στην high-end κατηγορία, καθώς διαθέτουν στο εσωτερικό τους Snapdragon 808 SoC (Με CPU έξι πυρήνων που τρέχει στα 1.8GHz και chip γραφικών Adreno 418). To Aquos Zeta SH-01H έρχεται με Full HD display στις 5.3 ίντσες (τεχνολογίας IGZO με Gorilla Glass 4 και 416ppi), 3GB μνήμης RAM, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερα στα 13.1MP (κύριος σένσορας) και 8MP selfie cam. Επιπλέον, το Aquos Zeta SH-01H διαθέτει πιστοποίηση IP55/58 (προστασία από νερό και σκόνη), Android Lollipop 5.1 και μπαταρία στα 3.100mAh.

    sharp_aquos_zeta_sh01h_6

    Το Sharp Aquos Compact SH-02H είναι η πιο «μαζεμένη» (και οικονομική) έκδοση του προαναφερθέντος μοντέλου, καθώς διαθέτει οθόνη στις 4.7 ίντσες (IGZO Full HD display), 3GB μνήμης RAM, 16GB storage, κάμερες στα 13.1MP και 5MP, πιστοποίηση IP65/68 και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.810mAh. Τόσο το Zeta όσο και το Compact υποστηρίζουν δίκτυα 4G LTE, Wi-Fi και Bluetooth 4.1. Τέλος, η Sharp κυκλοφορεί και μία ειδική έκδοση του compact μοντέλου (Sharp Disney edition DM-01H), η οποία διαθέτει παρόμοια specs, φέροντας branding και sepcial content από τη Disney. Χωρίς αμφιβολία, τα παραπάνω μοντέλα παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αν και μάλλον πολύ δύσκολα θα τα δούμε να έρχονται στην χώρα μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles