20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    She-Hulk: Μεγάλη η σημασία των ελαστικών ρούχων και της yoga (trailer)

    Η νέα μεγάλη σειρά του Disney Plus είναι το She-Hulk και στο πλαίσιο του Comic-Con η Marvel πρόσφερε μια μικρή γεύση του show. Το τελευταίο trailer θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πιο ευχάριστο από το πρώτο, με τον Bruce Banner να εξηγεί τη σημασία των ελαστικών ρούχων και της yoga όταν είσαι σούπερ ήρωας μεγάλων διαστάσεων.

    Παράλληλα, παίρνουμε μια μικρή γεύση και από ένα νομικό… δράμα.

    Το video προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του SDCC και δόθηκαν επίσης κάποιες πληροφορίες για το μέλλον του MCU, το οποίο περιλαμβάνει ταινίες όπως τα Blade, Captain America: New World Order και Guardians of the Galaxy vol. 3, μαζί με σειρές του Disney Plus όπως ο δεύτερος κύκλος του Loki. Παράλληλα, η Marvel αποκάλυψε ένα νέο trailer για το I Am Groot και μερικές ακόμα πληροφορίες για τα Spider-Man: Freshman Year και X-Men ‘97.

    Η σειρά She-Hulk αναμένεται να είναι διαθέσιμη για streaming στις 17 Αυγούστου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Lord of the Rings: The Rings of Power – Έσκασε νέο ΕΠΙΚΟ trailer (SDCC)!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles