17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Sherlock 4: O Holmes απέκτησε έναν πιο πιστό φίλο από τον Watson

    Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και επίσημα για την τέταρτη σεζόν του Sherlock αφού το BBC κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία. Σ’ αυτή μπορούμε να δούμε τον Benedict Cumberbatch που δείχνει πολύ αφοσιωμένος στην προσπάθειά του να εξηγήσει στον πιστό του φίλο τι πρέπει να κάνει. Και όταν λέμε “φίλο” δεν αναφερόμαστε στον Martin “Watson” Freeman αλλά σ’ έναν πανέμορφο σκύλο!

    Sherlock, Benedict Cumberbatch

    Το υπέροχο τετράποδο είχε κάνει την εμφάνισή του εδώ και μήνες στο σετ και όλοι υπέθεσαν από την πρώτη στιγμή πως ο Holmes θα αποκτούσε έναν καινούργιο συμπρωταγωνιστή. Πλέον αυτό είναι και επίσημο και θα πρέπει να περιμένουμε επιπλέον ομαδική δουλειά από τους πρωταγωνιστές, αφού οι υποθέσεις που αναλαμβάνει ο Holmes είναι τόσο μυστηριώδεις που χρειάζεται και η δυνατή μύτη ενός λαγωνικού. Η σειρά θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το special επεισόδιο που προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2016, The Abominable Bride και για να την δούμε θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή μέχρι τις αρχές του 2017.

    gallery-1468574061-sherlock-still

    Όσο για τις “ανθρώπινες” καινούργιες προσθήκες της σειράς θα είναι οι Toby Jones, James Holmes και Sacha Dhawan, με τους Mark Gatiss, Amanda Abbington και Louise Brealey να επιστρέφουν στους ρόλους τους. Στα τέλη του μήνα το Sherlock team θα ταξιδέψει στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, χωρίς ωστόσο τους Cumberbatch και Freeman.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles