20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sherlock Holmes Chapter One: Μέσα στο 2022 για PlayStation 4 και Xbox One

    Η Frogwares ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο video game Sherlock Holmes Chapter One, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα καθυστερήσει, με την ημερομηνία να μετατίθεται για το πρώτο τετράμηνο του 2022 για τις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One. Ωστόσο, οι εκδόσεις για τις υπόλοιπες κονσόλες δε θα επηρεαστούν από την αναβολή και θα διατίθενται για download.

    Δείτε την ανακοίνωση

    Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Twitter. Η ομάδα εξήγησε ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε τον Οκτώβριο και σκοπεύουν να αξιοποιήσουν το χρόνο δοκιμάζοντας το παιχνίδι, προκειμένου να επιτευχθεί υψηλού επιπέδου εμπειρία στα παλαιότερα συστήματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Top 10: Αυτές είναι οι αγαπημένες ταινίες του κοινού που βασίζονται σε video games

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles