21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμαστείτε! 1 Ιανουαρίου επιστρέφει ο Sherlock… στο BBC One #SherlockLives

    Σύμφωνα με tweet του BBC, η σύγχρονη εκδοχή του Sherlock με τον Benedict Cumberbatch που μας έχει ενθουσιάσει τόσο, επιστρέφει την 1η Ιανουαρίου στο BBC με το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου.

    Sherlock

    Αν είστε κι εσείς (σαν κι εμάς) από αυτούς που πιστεύουν ότι οι μήνες δεν περνάνε γρήγορα από την τελευταία προβολή του δραματικού επεισοδίου της σειράς Sherlock, με τον Benedict Cumberbatch, σημειώστε στο ημερολόγιό σας: 1η Ιανουαρίου. Είναι η μέρα προβολής του επεισοδίου The Empty Hearse και κατ’ ουσίαν, η επιστροφή του Sherlock που νομίζαμε ότι είναι νεκρός. Η ημερομηνία προβολής του νέου επεισοδίου, ανακοινώθηκε από το BBC, μέσα από ένα tweet:

    Τα άλλα δύο επεισόδια της σεζόν θα μεταδοθούν την 5η και την 12η Ιανουρίου και αυτό που εμείς θέλουμε να μάθουμε είναι πώς κατάφερε ο δαιμόνιος αντι-ήρωας να κάνει τους πάντες να πιστέψουν ότι είναι νεκρός. Σύμφωνα με ένα tweet του….

     

    Πάντως, μέχρι να φτάσει η πρώτη Ιανουαρίου 2014, ακολουθήστε το hashtag #SherlockLives στο Twitter και απολαύστε το τελευταίο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα πριν μερικές μέρες το BBC One:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles