24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Γυρίζοντας πορνό με τη βοήθεια ενός… drone

    Η εταιρεία Ghost+Cow με έδρα το Brooklyn στη δημιουργία του πρώτου πορνό που είναι γυρισμένο εξ ολοκλήρου με τη βοήθεια ενός drone. Η ιδέα των “κινηματογραφιστών” είναι να βάλει ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν σε πορνό μέσα σε όμορφα τοπία και τα drones μπορούν να συμβάλλουν σε… ξεχωριστά γυρίσματα, χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος.

    drone-porn

    Η “καλλιτεχνική” ματιά της εταιρείας δίνει έμφαση στο τοπίο και όχι στο ίδιο το πορνό, όπως θα διαπιστώσετε, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις με… δυσκολία θα εντοπίσετε τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν. Η Ghost+Cow πιστεύει σε αυτή τη μορφή “τέχνης”, κάποιοι ωστόσο ήδη ανησυχούν για το πώς τα drones μπορούν να απειλήσουν την ιδιωτικότητά μας σε όλους τους τομείς. Αν, πάντως, δεν είστε από τα άτομα με τέτοιου τύπου ανησυχίες, μπορείτε να προχωρήσετε και να δείτε το video που έχει προκύψει από τα “γυρίσματα” παρακάτω.

    Έχει τα πάντα, αλλά, καθώς είναι NSFW, μπορείτε να το βρείτε απλά κάνοντας κλικ εδώ (σας προειδοποιήσαμε για το περιεχόμενο, οκ;). Ακόμη περισσότερο υλικό θα βρείτε και στο ειδικό site του project www.droneboning.com. Καλώς τα δεχθήκαμε!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles