13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έλλειψη στην αγορά για το Samsung Galaxy S6 Edge;

    To Samsung Galaxy S6 και S6 Edge είναι αυτή τη στιγμή με διαφορά τα smartphones που συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και για τις δύο ναυαρχίδες της Samsung και σύμφωνα με μία πρόσφατη είδηση του Reuters, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Samsung να μην μπορέσει να καλύψει την τεράστια ζήτηση για το Galaxy S6 Edge!  Samsung Galaxy S6 Edge

    Σύμφωνα με το στέλεχος της Samsung, J.K.Shin αυτή τη στιγμή η Samsung προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα, το οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πολυπλοκότητα του κυρτού display και στην έλλειψη διαθέσιμων hardware parts. Ένα πρόβλημα που έχει προκύψει επίσης είναι ότι πολλοί πάροχοι κινητής τηλεφωνίας έχουν αρχίσει να δίνουν περισσότερες παραγγελίες από ότι θα μπορούσε να αντέξει η Samsung και είναι εμφανές ότι η ζήτηση θα ξεπεράσει με χαρακτηριστική ευκολία τα διαθέσιμα αποθέματα. Αυτή η είδηση έρχεται σε συνάρτηση της είδησης που αναφέρει ότι ο κορεατικός γίγαντας περιμένει πωλήσεις – ρεκόρ για το S6 και S6 Edge και με βάση τα νούμερα που φαίνεται ότι έχουν οι  Κορεάτες στα χέρια τους είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι  δύο ναυαρχίδες θα βοηθήσουν την Samsung να ξεφύγει από την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles