15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Shrinking: Harrison Ford και Jason Segel στην πιο ανατρεπτική κωμωδία (trailer)

    Το Apple TV+ αποκάλυψε το official trailer για την επερχόμενη κωμική σειρά Shrinking, στην οποία πρωταγωνιστεί ένα απίστευτο δίδυμο, ο Harrison Ford και ο Jason Segel. Η νέα σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 27 Ιανουαρίου 2023, αποκλειστικά στο Apple TV+. Στη συνέχεια, κάθε Παρασκευή θα κυκλοφορεί ένα νέο επεισόδιο.

    Η κωμωδία αποτελείται από 10 επεισόδια, στα οποία οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την ιστορία ενός ψυχολόγου με το όνομα Jimmy (Segel) που βιώνει το δικό του πένθος. Μετά από χρόνια εκπαίδευσης, αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον… αέρα και να λέει στους πελάτες του αυτό ακριβώς που πιστεύει γι’ αυτούς, αφήνοντας στην άκρη το πρωτόκολλο του επιστήμονα. Η αλλαγή αυτή έχει μεγάλη επίδραση στις ζωές όχι μόνο των πελατών του αλλά και του ίδιου, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε νέα μονοπάτια. Εκτός από τους Segel και Ford, στη σειρά επίσης πρωταγωνιστούν οι Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie και Lukita Maxwell. Το νέο trailer συστήνει στο κοινό τον Jimmy, ο οποίος χάνει την προσήλωσή του στη δουλειά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και κάνει χρήση χαπιών σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τον πόνο από το θάνατο της γυναίκας του.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer: 

    Διαβάστε επίσης:

    «Big Sky»: Έρχεται στις 19 Ιανουαρίου ο 3ος κύκλος (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles