19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σίφνος, το κοσμοπολίτικο νησί με τη «εναλλακτική» προσωπικότητα

    Ίσως η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία των Κυκλάδων να είναι εκείνη που απεικονίζει το ακρωτήρι με τη Μονή Χρυσοπηγής στη Σίφνο.

    hrysopigi-sifnos

    Η απεραντοσύνη του Αιγαίου συναντά την λευκή μεγαλοπρέπεια των Κυκλάδων. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τη Σίφνο: Για τη φυσική της ομορφιά με τις αμμουδερές παραλίες, τα κάτασπρα σπίτια με τις παραδοσιακές πήλινες καμινάδες (φλάροι), τα πολλά λευκά εκκλησάκια με τους μπλε τρούλους, τα αρχοντικά νεοκλασικού ρυθμού που συναντά κανείς στον Αρτεμώνα και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ρυμοτομία του Κάστρου. Για την τοπική κουζίνα, καθώς η Σίφνος αποτελεί τη γενέτειρα του μεγάλου μάγειρα Νίκου Τσελεμεντέ και για την τεράστια παράδοση της στην αγγειοπλαστική. Ωστόσο, η Σίφνος είναι συνήθως «έρωτας με την πρώτη ματιά» κι αυτό το νιώθεις μόλις περπατήσεις στα σοκάκια της, ατενίσεις το πέλαγος στα ακρωτήρια της, κολυμπήσεις στις πολλές παραλίες της και απολαύσεις τα τοπικά εδέσματά της. Εδώ η κοσμοπολίτικη διάθεση συναντά το εναλλακτικό στυλ!

    Πού να μείνετε

    Verina Suites

    verina-suites

    Σε αυτό το ξενοδοχείο ο χρόνος σταματά! Απολαύστε τη ζεστασιά της τοπικής φιλοξενίας με το «καλωσόρισμα», πίνοντας σπιτική λεμονάδα και κουλουράκια. Χαλαρώστε σε ένα περιβάλλον όπου δεσπόζει η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και η ηρεμία. Το περιστοιχισμένο από ελαιώνες ξενοδοχείο βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό, τη μεγαλύτερη και πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού.
    suites.verina.gr

    Τι gadget να πάρετε μαζί σας

    Logitech Keyboard Folio και Logitech Keyboard Folio mini

    V7_MysticBlue_FOB

    Είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε και να προστατεύουν την ταμπλέτα με την οθόνη της και να την κολακεύουν αισθητικά, καθώς καλύπτονται από ιδιαίτερα υφάσματα, σε ποικιλία χρωμάτων, που ταιριάζουν με το προσωπικό στυλ του καθενός.

    V7_SunFlwrYlw_CTG
    www.logitech.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

    Laura White.-caftan

    H Σίφνος είναι ιδανική για ατέλειωτες βόλτες στα σοκάκια και τα μονοπάτια της και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα χαλαρό και ταυτόχρονα σικ στυλ. Έτσι, συνδυάστε τα flat πέδιλα σας με ένα καφτάνι Melissa Odabash.
    Melissa Odabash: Κεντρική Διάθεση Salt Water, τηλ. 210 8940813

    poudre prod

    Για να διατηρήσετε τη χαλαρή διάθεση που ενισχύει το νησί, επιδιώξτε να ένα φυσικό look στο μακιγιάζ. Η Poudre Éclat Prodigieux της Nuxe χαρίζει φυσική λάμψη, ενισχύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά ως ρουζ.
    Αποκλειστικά στα φαρμακεία από την εταιρεία Pharmathen.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles