24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σημαντική διάκριση για την νέα Cloud AI Home Security Camera Pro της ZTE

     

    Βραβείο και νέα διάκριση έλαβε ένα νέο προϊόν της ZTE Corporation κατά την διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) 2022 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Δεν πρόκειται για smartphone, αλλά για την Cloud AI Home Security Camera Pro επόμενης γενιάς που ουσιασιτκά κέρδισε τον τίτλο ως “Best Connected Consumer Device” στα Βραβεία Global Mobile.

    Η επόμενης γενιάς Cloud AI Home Security Camera Pro της ZTE χρησιμοποιεί καινοτόμα τεχνολογία συνεργασίας συσκευής-cloud, σύμφωνα με την οποία τεράστιες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης αναπτύσσονται στο cloud και οι χρήστες μπορούν να τις κατεβάσουν κατά παραγγελία για εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων με μία μόνο κάμερα. Με αυτήν την τεχνολογία, η κάμερα μπορεί να προσφέρει περισσότερες λειτουργίες και καλύτερες εμπειρίες στους χρήστες.

    Άλλη μια σημαντική λειτουργία αυτής της συσκευής/gadget είναι πως κάμερα και το σύστημα cloud μπορούν από κοινού να εκτελούν διάφορα πιθανά σενάρια για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της ανάλυσης και να εξοικονομήσουν υπολογιστικούς πόρους. Η επόμενης γενιάς Cloud AI Home Security Camera Pro διαθέτει επίσης ανοιχτή διασύνδεση και έκθεση δυνατοτήτων, η οποία αποτελεί μέρος της δέσμευσης της ZTE να βοηθήσει στη δημιουργία ενός έξυπνου οικοσυστήματος φροντίδας.

    Μέχρι σήμερα, το προϊόν βοήθησε τους χρήστες της Κίνας να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα σπίτια τους, να φροντίζουν για την σωστή παρακολούθηση παιδιών, κ.ά.

    Τα βραβεία GLOMO είναι η πιο διάσημη διάκριση του κλάδου, που κρίνεται από τους πιο εξέχοντες ειδικούς σε θέματα του κλάδου. Το βραβείο Best Connected Consumer Device που κέρδισε η ZTE αφορά μια καθημερινή καταναλωτική ηλεκτρονική συσκευή ή gadget που φέρνει νέες και έξυπνες εφαρμογές, αποτελεσματικότητες και λειτουργικότητα στον χρήστη, στο σπίτι ή εν κινήσει.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles