16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σημαντική διάκριση στα Digital Communication Awards απέσπασε το bookfriends.com.cy

    Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Website (Corporate, Microsite, Career) των Digital Communication Awards (DCA), απέσπασε το bookfriends.com.cy, το νέο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών από την Κύπρο και την Ελλάδα που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Public.

    Τα Digital Communication Awards, που φέτος διεξήχθησαν ψηφιακά, επιβραβεύουν από το 2011 πρωτοπόρες εταιρείες και επιτεύγματα που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητά τους, τη στρατηγική, την καινοτομία, την εκτέλεση και υλοποίηση αλλά και για τα αποτελέσματά τους στον ψηφιακό κόσμο. Η διάκριση ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές από έναν αναγνωρισμένο θεσμό στην Ευρώπη, όπως είναι τα DCA, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το bookfriends.com.cy διαθέτει τα χαρακτηριστικά μίας κορυφαίας ιστοσελίδας: πρωτότυπη ιδέα, ωραίο σχεδιασμό, επιτυχημένη στρατηγική προσέγγιση και έξυπνη πλοήγηση.

    Έχοντας κατακτήσει σε χρόνο ρεκόρ το σημαντικό ορόσημο των 45.000 βιβλιοκριτικών και με πάνω από 300.000 επισκέψεις και 160.000 μοναδικούς χρήστες στο πρώτο τρίμηνο της λειτουργίας του, το bookfriends αναγνωρίστηκε ως μία καινοτόμα πρωτοβουλία που θέτει νέα πρότυπα στην ψηφιακή επικοινωνία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles