12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Σημαντική διάκριση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας FlexLearn (LMS) στα Super Μarket Awards

    Με ένα ιδιαίτερα ισχυρό case study συμμετείχε η εκπαιδευτική πλατφόρμα FlexLearn (Learning Management System) στα Super Market Awards 2021, αποσπώντας μία σημαντική διάκριση και ένα Bronze βραβείο στην κατηγορία «ΨηφιακέςΤεχνολογίες & Συστήματα».

    Η εκπαιδευτική πλατφόρμα FlexLearn (LMS), αποτελεί έναν online ηλεκτρονικό μηχανισμό που παρέχει στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένη, πολυμορφική αλλά και εύχρηστη σουίτα εκπαίδευσης και επικοινωνίας μέσα από την οποία καλύπτονται αποτελεσματικά όλες οι ανάγκες μαζικής, σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης και επικοινωνίας του προσωπικού. Η πλατφόρμα είναι ένα εκσυγχρονισμένο ψηφιακό οικοσύστημα, που μπορεί να λειτουργεί μέσα από οποιαδήποτε συσκευή (desktop, laptop, tablet, smartphone) χωρίς σύνθετες διαδικασίες και γεωγραφικούς περιορισμούς.

    Ο κύριος Μιχάλης Τζωρτζάκης, CEO της FlexLearn Business Solutions με την ευκαιρία της σχετικής βράβευσης δήλωσε σχετικά: «Ύστερα από 2 σχεδόν χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που καταφέραμε να παρέχουμε στην ελληνική και διεθνή αγορά μία εκπαιδευτική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όχι μόνο τις σημαντικές ανάγκες εκπαίδευσης, αλλά και τις ανάγκες επικοινωνίας. Η συνεργασία μας με σημαντικές Ελληνικές Υπεραγορές, αποτελούν την πιο σημαντική απόδειξη για ένα εκπαιδευτικό σύστημα τόσο πρωτοποριακό και ευέλικτο, ικανό να καλύψει τις πιο απαιτητικές εκπαιδευτικές ανάγκες».

    Δείτε περισσότερα σχετικά με την εκπαιδευτική πλατφόρμα FlexLearn (LMS) εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles