15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σημαντική διάκριση της Ralliton: Κέρδισε τον τίτλο Microsoft Country Partner of the Year 2015 για την αγορά της Κύπρου!

    ralliton microsoft

    Σημαντική διάκριση πέτυχε η κυπριακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής Ralliton που κέρδισε τον τίτλο του Microsoft Country Partner of the Year για το 2015 για την αγορά της Κύπρου, καταφέρνοντας  να ξεχωρίσει ανάμεσα σε κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft παγκοσμίως, για την υπεροχή που επέδειξε στην καινοτομία και την παροχή εξατομικευμένων λύσεων προς τους πελάτες της, με βάση την τεχνολογία της Microsoft.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία Microsoft Country Partner of the Year τιμούν τους συνεργάτες της εταιρείας σε εθνικό επίπεδο, οι οποίοι επέδειξαν επιχειρηματική αριστεία σε σχέση με την παροχή λύσεων σε διάφορους πελάτες κατά τη χρονιά που πέρασε. Τα βραβεία χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, με τους νικητές να έχουν επιλεγεί ανάμεσα σε 2.300 συνεργάτες της Microsoft σε 108 χώρες. Η Ralliton έχει αναγνωριστεί για την παροχή εξαιρετικών λύσεων και υπηρεσιών, καθώς και για το γεγονός ότι αντιπροσωπεύει με εξαιρετικό τρόπο τη θυγατρική στην Κύπρο.

    Αναφερόμενος στη βράβευση της εταιρείας, ο Κυριάκος Κυριάκου, Solutions Director της Ralliton, δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαίτερα το βραβείο αυτό. Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Microsoft και που συμβάλλουμε στη μετάβαση στην τεχνολογία ‘mobile first, cloud first’. Η δέσμευσή μας προς το cloud ενισχύεται περαιτέρω με την κατάκτηση πολλαπλών διακρίσεων Microsoft Gold για το Office 365 και Azure. Πιστεύουμε στην πλήρη αξιοποίηση των τεχνολογιών της Microsoft έτσι ώστε να προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης της Ralliton στην παροχή καινοτόμων λύσεων που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την επιχειρηματική ανάπτυξη».

    «Είναι τιμή μας να αναγνωρίσουμε τη Ralliton ως Microsoft Country Partner της χρονιάς στην Κύπρο», δήλωσε ο Phil Sorgen, Eταιρικός Aντιπρόεδρος Worldwide Partner Group της Microsoft Corp. «Η αφοσίωση της Ralliton στο να παρέχει εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών στους κοινούς μας πελάτες αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της αριστείας που εντοπίζουμε στην ταλαντούχα κοινότητα των συνεργατών της Microsoft».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles