17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σήμερα η παρουσίαση των Redmi Note 10, των πρώτων με Super AMOLED οθόνη!

    Σήμερα (Πέμπτη) στις 14.00 ώρα Ελλάδος θα παρουσιαστούν παγκοσμίως τα νέα Redmi Note 10 series και ήδη ξέρουμε ορισμένα πράγματα γι’αυτά.

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live event στα παρακάτω links:

    Facebook: http://bit.ly/RedmiNote10SeriesLaunchFB
    Twitter: http://bit.ly/RedmiNote10SeriesLaunchTW
    YouTube: http://bit.ly/RedmiNote10SeriesLaunchYT

    Μετά από αρκετή φημολογία, ο VP της Xiaomi, Manu Kumar Jain επιβεβαίωσε πως οι νέες συσκευές θα έχουν Super AMOLED panels. Μένει να δούμε αν και τα τρία μοντέλα (vanilla, Pro και Pro Max) θα έχουν τέτοιο panel, ή αν κάποια θα “αρκεστούν” σε IPS. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι οι πρώτες Redmi Note συσκευές στην ιστορία με AMOLED panel.

    Λοιπές πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 6,43″ FHD+ στο vanilla μοντέλο, μαζί με 48MP κύρια κάμερα και το Qualcomm Snapdragon 678 chipset. Το Redmi Note 10 Pro αναμένεται με το Snapdragon 760G μαζί με 6/8GB RAM, 128GB χώρου αποθήκευσης και 6,67″ Super AMOLED οθόνη. Όσο για το Pro Max, δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμη. Σε λίγες ώρες, όμως, θα ξέρουμε και θα ξέρετε τα πάντα!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles