18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σήμερα στις 20:00 το event ανακοίνωσης των νέων iPhone. Δείτε εδώ πώς θα το παρακολουθήσετε live!

    Σήμερα η Apple θα παρουσιάσει σε ειδικό event στο Steve Jobs Theater τρία νέα iPhone, λεπτομέρειες για τη διάθεση του iOS 12 και ίσως κάποια άλλη συσκευή ακόμη.

    Apple prosklisi

    Το event θα λάβει χώρα στις 20.00 ώρα Ελλάδος και φυσικά θα υπάρχει livestream, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ. Σημειώνεται πως, όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια, για να το παρακολουθήσετε πρέπει να έχετε iPhone, iPad ή iPod touch με Safari και έκδοση iOS 10.0+, Mac με Safari και έκδοση macOS Sierra 10.12+ ή PC με Microsoft Edge και τα Windows 10. Το streaming μπορεί να προβληθεί επίσης μέσω Apple TV (2ης γενιάς ή νεότερο) με το τελευταίο Apple TV software ή tvOS. Η πρόσβαση από άλλες πλατφόρμες μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εκδόσεις του Chrome ή Firefox (απαιτούνται MSE, H.264, και AAC), ενώ θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το livestream και μέσω του Twitter της Apple.

    Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως θα υπάρχουν 3 νέες συσκευές iPhone, με πιθανές ονομασίες “iPhone XS”, “iPhone XS Plus” ή “Max” και “iPhone Xc” και οθόνες 5,8″, 6,5″ και 6,1″ αντίστοιχα, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως το “budget” μοντέλο των 6,1″ ίσως καθυστερήσει να έρθει στην αγορά λίγο περισσότερο. Δε θα διαθέτουν Touch ID πλήκτρο παρά μόνο Face ID δυνατότητα για ξεκλείδωμα, ενώ υπάρχει και πιθανότητα ορισμένα μοντέλα να κυκλοφορήσουν και σε dual-SIM έκδοση, για πρώτη φορά, ίσως για συγκεκριμένες αγορές μόνο (π.χ. στην Κίνα).

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles