17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σήμερα θα ξετινάξεις την πιστωτική: είναι Μαύρη Παρασκευή!

    Ας αρχίσουμε από τα βασικά: όχι, η σημερινή ημέρα δεν προσφωνείται «μαύρη» λόγω των ίδιου χρώματος συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και τον κόσμο. Πρόκειται για τη Μαύρη Παρασκευή (aka Black Friday) ή αλλιώς την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ (ήταν χθες, προφανώς). Τι γίνεται κάθε Μαύρη Παρασκευή; Της κακομοίρας! Παραδοσιακά, τα καταστήματα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ξεσκίζονται στις προσφορές (κάτι σαν την Boxing Day ή την 26η Δεκεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο). Όχι τα 10-20% των δικών μας. Μιλάμε για προσφορές που σε στέλνουν αδιάβαστο.

    Αν πάρεις ένα πράγμα που είναι σε προσφορά φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα –τουναντίον, θα ‘χεις γλιτώσει και κάμποσα. Αν όμως τελικά καταλήξεις να ‘χεις αγοράσει καμιά πενηνταριά, απλά και μόνο διότι κόπηκαν τα χαλινάρια και άρχισες να πετάς ακατάσχετα οτιδήποτε σου γυάλισε στο καλάθι, τότε υπάρχει πρόβλημα. Διότι μπορεί για εκείνα τα απειροελάχιστα δευτερόλεπτα κατά τα οποία ολοκληρώνεις την παραγγελία σου να αισθάνεσαι «γεμάτος», μόλις όμως σου ‘ρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής, πίστεψέ με, θα αισθανθείς πιο άδειος από ποτέ. Ρέστος κανονικότατα.

    Χαμός, έτσι; Ποιος ο λόγος να συνωστίζεσαι και να τρως στη μάπα την ιδρωτίλα του άλλου, όταν μπορείς να κλείσεις τρελά deals από την καναπεδούμπα σου;

    Στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουμε πάρει μυρωδιά από Μαύρη Παρασκευή –και προσφορές γενικότερα- ωστόσο το ίντερνετ είναι φίλος σου και μαζί μ’ αυτό, και τα αμερικάνικα καταστήματα. Τι περιλαμβάνει το σημερινό μενού; Sites καταστημάτων από τα οποία, ειδικά σήμερα και μέχρι και την Κυριακή καλού-κακού, δεν θα πρέπει να περάσεις ούτε απ’ έξω! Δες τι έχει να σου προτείνει το gameslife και λάβε τα μέτρα σου!

    (Μεταξύ μας, κι εγώ κι εσύ ξέρουμε καλά ότι θα μπεις σε όλα. Και ορισμένα θα τα «τιμήσεις» δεόντως. Ε… καλές αγορές!)

    ThinkGeek

    Απίστευτο κατάστημα με merchandising που θα λατρέψεις: gadgetάκια, μπλούζες, κούπες, τσάντες, παιχνίδια, όλα ένα κι ένα και εμπνευσμένα από τα videogames και τη σύγχρονη ποπ κουλτούρα εν γένει! Πώς θα σου φαινόταν ένα ρολόι που λιώνει στα ; Ένα iCADE arcade cabinet για το iPad σου με ; Στα δύο t-shirts το ένα δώρο; Μπουρνούζια με 50% έκπτωση; Κούπες για κάθε γούστο σε τιμή κάτω των (εκτός από «τη μεγαλύτερη κούπα του κόσμου» στα ); Ωραία…

    Η τσάντα που θα κάνει τη «δικιά σου» να ξανακολλήσει μαζί σου, κι ας σου κρατάει μούτρα που «λιώνεις» στο Manager -αλλά το κάνεις με στόχο!

    Amazon

    Εντάξει, δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις, έτσι; Το γνωστότερο και πληρέστερο πολυκατάστημα του κόσμου, έχει οτιδήποτε μπορείς να βάλεις κατά νου! Η βρετανική του έκδοση ασπάζεται τα… αμερικάνικα ήθη και έθιμα και σου προσφέρει έτσι τρελά deals. Το Kindle Fire ας πούμε παίζει με έκπτωση στις μόλις, ενώ οι προσφορές που έχει αναγγείλει το κατάστημα περιλαμβάνουν το Hitman: Absolution, το Wii αλλά και το υπερτέλειο Interactive Gaming Chair της 4Gamers. Γενικότερα, ευκαιρίες θα παίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας…

    Kindle Fire λέμε και τα μυαλά στα κάγκελα. Και ποιο iPad mini και κόκκινα κουφέτα...

    Play.com

    Ένα από τα διασημότερα ευρωπαϊκά καταστήματα, ξεχωρίζει για τις after-sales υπηρεσίες του και τα δωρεάν μεταφορικά στις παραγγελίες. Ειδικά μέχρι και σήμερα τα μεσάνυχτα βρίσκεις διάσπαρτα «διαμαντάκια» όπως το Max Payne 3 για PS3 στα 21,98€, το Sleeping Dogs στα 26,19€ και το X-COM: Enemy Unknown στα 33,49€. Ετοιμάσου να συναντήσεις πολλά geeky μπλουζάκια σε τιμές κάτω από 15€ και πολλά-πολλά ακόμα gadgetοειδή καλούδια λίγο πιο ακριβά από το τσάμπα!

    Και η πρώτη θηκούλα για το iPhone 4/4S σου, έτσι; Και... may the Force be with you!

    Insert Coin Clothing

    Το τελειότερο κατάστημα ρούχων του κόσμου. Απλά. Πουκάμισο Resident Evil στις , μπλουζάκι Tokyo-To στις , hoodie Assassin’s Creed (ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΟ!) στις , εορταστικό (20 χρόνια είναι αυτά) t-shirt Team Sonic επίσης στις και τα μυαλά στα κάγκελα! Κανονική καταστροφή, μην το συζητάς. Και επειδή ένα μπλουζάκι δεν έρχεται μόνο του, πάει ασορτί με την κατάλληλη τσάντα, το σχετικό μπουφανάκι, καπελάκια, γαντάκια, κερατάκια, σου ‘πα, μου ‘πες, σέα, μέα…

    Είναι μπουρνούζι. Και το θες. Απύθμενα. Μεταξύ μας, εγώ θα το 'θελα πακέτο με την τύπισσα που το φοράει αλλά τεσπά...

    Steam

    Παίζεις PC games; Ε, το Steam μπορεί να γίνει η… καταστροφή σου! Αν δεν το γνωρίζεις, είναι δίκτυο ψηφιακής διανομής: τα παιχνίδια που αγοράζεις προστίθενται στον λογαριασμό σου και εσύ απλά τα κατεβάζεις και τα παίζεις. Τόσο απλό. Κι από τιμές; Ενδεικτικά σου λέμε ότι το Sleeping Dogs παίζει στα 24,99€, το Max Payne 3 στα 12,49€, το Darksiders II στα 16,99€ και το Portal 2 στα μόλις 3,74€. Για σήμερα θα βρεις εκπτώσεις έως και 75% ενώ προσφορές θα τρέχουν on the fly καθ’ όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας!

    Εκπτώσεις. Εκπτώσεις. Κι άλλες εκπτώσεις.

     

     

    Πηγή κειμένου: gameslife

    Πηγή εικόνας ανοίγματος

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles