19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Συμφωνία συνεργασίας της PrimeTel με το δίκτυο καταστημάτων Telefone: Αλλαγή σκηνικού στην Κυπριακή Αγορά Τηλεπικοινωνιών και Κινητής Τηλεφωνίας!

    primetel telefone

    Αλλαγή σκηνικού στην Κυπριακή αγορά τηλεπικοινωνιών και κινητής τηλεφωνίας αναμένεται να επιφέρει το νέο deal μεταξύ της PrimeTel και του δικτύου καταστημάτων Telefone. Συγκεκριμένα PrimeTel και Telefone κατέληξαν επιτυχώς, σε σύναψη στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ τους.

    Η δυναμική αυτή κίνηση από την PrimeTel, ενδεχομένως να ξεκίνησε από την ανάγκη της εταιρίας να διευρύνει το δίκτυο πωλήσεων της στην Κύπρο απόρροια των αυξανόμενων αναγκών του καταναλωτικού της κοινού . Από την άλλη πλευρά, η Telefone που διαθέτει περίπου 30 καταστήματα σε όλη την Κύπρο, και σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει φέτος να επεκταθεί και με άλλα κατάστημα σε επιλεγμένες περιοχές αναζητούσε ένα νέο αναπτυσσόμενο εταίρο ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στον κλάδο. Η νέα αυτή συνεργασία φαίνεται να διαμορφώνει πλέον νέα δεδομένα στην Κυπριακή Αγορά Τηλεπικοινωνιών και ειδικότερα στη λιανική αγορά υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.

    Η συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ των δύο πλευρών έχει ορίζοντα 5ετίας και αφορά την αποκλειστική διάθεση του συνόλου των υπηρεσιών κινητής, σταθερής, Ιnternet και Pay TV της PrimeTel από το δίκτυο καταστημάτων της Telefone. Πιο συγκεκριμένα, η στρατηγική συνεργασία των δύο πλευρών στηρίζεται στους ακόλουθους τρεις πυλώνες: Στην αποκλειστική εμπορική διάθεση προϊόντων της PrimeTel μέσα από το σύνολο του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας Telefone – Στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και στη δημιουργία συνεργιών με τα καταστήματα της εταιρείας Telefone και στον μετασχηματισμό των καταστημάτων Telefone (Οι επισκέπτες του δικτύου αυτού ανέρχονται σε 70 Χιλ. ετησίως) σε Δίκτυο Καταστημάτων PrimeTel.

    Τέλος, μετά την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ PrimeTel και Telefone, η Cyta, που όπως είναι γνωστό, συνεργαζόταν και διατηρούσε τα τελευταία πέντε χρόνια αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με το δίκτυο καταστημάτων Telefone – ως Αντιπρόσωπος Προϊόντων Cyta – με σημερινή ανακοίνωση της ενημερώνει ότι από σήμερα Παρασκευή, 24 Ιουλίου, η συνεργασία της με τα καταστήματα Telefone, λήγει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles