24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    UFO προσεδαφίστηκε στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά: “Η αλήθεια είναι ακόμη εκεί έξω!”

    Το νέο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς «The XFiles» συνεχίζεται στο FOX και… η αλήθεια είναι ακόμη εκεί έξω! Τα παραφυσικά φαινόμενα συνεχίζονται στη χώρα μας, με νέα εμφάνιση UFO. Αυτή τη φορά ιπτάμενος δίσκος προσεδαφίστηκε στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

    TheXFiles_UFO

    Από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και για λίγες ημέρες, οι fans των «The X-Files» από τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το UFO, το οποίο αποτελεί πιστό αντίγραφο του ιπτάμενου δίσκου που εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς. Σημειώνεται ότι το σχέδιο για την ανάπτυξη του UFO ενέκρινε προσωπικά ο δημιουργός της σειράς, Chris Carter.

    Θέλετε κι εσείς να νιώσετε για λίγο, όπως οι πράκτορες Mulder και Scully; Η αλήθεια σας περιμένει τώρα στο κέντρο της πόλης του Πειραιά!

    Η πολυσυζητημένη σειρά «The X-Files», ένα φαινόμενο της σύγχρονης pop κουλτούρας, επέστρεψε 13 χρόνια μετά την τελευταία της προβολή, με 6 νέα επεισόδια, αποκλειστικά στο FOX. Όλα τα νέα επεισόδια προβάλλονται κάθε Τρίτη, ταυτόχρονα με την Αμερική στις 06:15 και 21:50, ενώ είναι επίσης διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play.

    Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Νova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Hellas.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles