24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Συνελήφθη έξω από το campus της Microsoft να τρέχει γυμνός για λόγους… υγείας!

    Αν ψάχνετε τρόπους για δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα, ξεχάστε την υγιεινή διατροφή και τις βιταμίνες γιατί ένας Αμερικανός δρομέας βρήκε τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

    Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, στις 27 Ιανουαρίου συνελήφθη από την αστυνομία να τρέχει γυμνός ένας τύπος στο campus της Microsoft. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα. Φορούσε μόνο τα πάνινα παπούτσια του καθώς, όπως τόνισε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μη δημιουργούμε τραυματισμούς στα πόδια μας.

    jogger-running-naked-in-microsoft-s-campus-caught-by-police

    Η Δημόσια Ασφάλεια στο Redmond δημοσίευσε στο Facebook ένα χιουμοριστικό μήνυμα εξηγώντας ότι η ανακούφιση που προσφέρει η αίσθηση να τρέχεις γυμνός στη μέση της νύχτας μπορεί να σε οδηγήσει στην φυλακή.

    Το χειρότερο της υπόθεσης για τον καημένο “αθλητή” είναι ότι ο αστυνομικός που τον συνέλαβε ήταν γυναίκα, δημιουργώντας μια ακόμα πιο άβολη ατμόσφαιρα.

    Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ο δρομέας δε χρεώθηκε κανένα παράπτωμα, ούτε διέρρευσαν φωτογραφίες καθώς η Microsoft δε θέλει να δώσει περισσότερη έκταση στο γεγονός.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles