20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Συνεργασία Forthnet – Τράπεζας Πειραιώς για το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο Wi-Fi hotspot

    Η Forthnet υλοποιεί το έργο παροχής ευρυζωνικών υποδομών ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (wi-fi hotspots), σε όλα τα σημεία παρουσίας της Τράπεζας Πειραιώς. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς, όταν ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο wi-fi hotspot στην Ελλάδα.

    Forthnet logo

    Συνδυάζοντας τις μακρόχρονες εμπειρίες τους, η Forthnet στη υλοποίηση Wi-Fi HotSpot και η Τράπεζα Πειραιώς στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής, χαρακτηριστικά που καθιστούν τις δύο εταιρίες πρωτοπόρες στους τομείς τους, συνεργάζονται και καινοτομούν, με τη δημιουργία του «Piraeus Bank» Wi-Fi HotSpot. Η νέα υπηρεσία θα προσφέρει δωρεάν, εύκολη, ασφαλή και με υψηλές ταχύτητες ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

    trapeza peiraiws

    Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, μέσω των περισσοτέρων από 650 σημείων Wi-Fi HotSpot που έχουν ήδη αναπτυχθεί σε καταστήματα και ATM της τράπεζας. Με την ολοκλήρωση του έργου ο συνολικός αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.500, καθιστώντας  το «Piraeus Bank» Wi-Fi HotSpot το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο public Wi-Fi HotSpot στην ελληνική επικράτεια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles