21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Συνεργάτης του TEDxLimassol το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

    tedxlimassol 2015

    Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό, τo 2ο TEDxLimassol που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Λεμεσού με θέμα «True Heroes». Με μία ποικιλία από Διακεκριμένους ομιλητές και μουσικούς έγινε προσπάθεια να αναδειχθεί και να μεταδοθεί στο κοινό η έννοια και η εικόνα ενός πραγματικού ήρωα.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει το TEDxLimassol, με στόχο την προαγωγή της δημιουργικής και πρωτοποριακής σκέψης, ετοιμάζεται να διοργανώσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, το TEDxUniversityofNicosia.

    Ο Γιάννης Μαυρής, Διευθυντής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε: «Σε μια εποχή που εξελίσσεται συνεχώς, είναι σημαντικό να καλλιεργούνται δεξιότητες όπως η δημιουργικότητα και η καινοτομία, πτυχές – χαρίσματα μιας ουσιαστικής παιδείας, που συχνά μένουν στο περιθώριο. Στηρίζοντας θεσμούς όπως το TEDxLimassol, το Πανεπιστήμιο μας έχει στόχο και προτεραιότητα να αναδείξει τις πτυχές αυτές, να τις ενισχύσει και να τις φέρει δυναμικά στο προσκήνιο». Κατέληξε επισημαίνοντας πως το Πανεπιστήμιό Λευκωσίας βρίσκεται στο TEDxLimassol και φέτος στο πλαίσιο «ζωτικού μέρους ενός πυρήνα προαγωγής νέων ιδεών».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles