18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Σύντομα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Gear S3, S2 και Fit 2 της Samsung με το iPhone σας

    Το 2015, η Samsung είχε δηλώσει δημοσίως πως θα έφερνε την υποστήριξη του Gear S2 (του τελευταίου και πιο πρόσφατου smartwatch εκείνη την εποχή) στην πλατφόρμα του iOS της Apple. Επρόκειτο για ευχάριστα νέα εκείνη την περίοδο, μόνο που κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Σήμερα όμως φαίνεται ότι είναι έτοιμη να φέρει την υποστήριξη, όχι μόνο του Gear S2 στα iPhone αλλά και των Gear S3 και Gear Fit 2.

    gear-fit-2

    Αρχικά αναμενόταν κάτι τέτοιο να πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά εκπρόσωπος της εταιρείας επικοινώνησε με την ιστοσελίδα SamMobile και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στα τελικά στάδια των δοκιμών που διεξάγουμε και ανυπομονούμε να κάνουμε συμβατή τη σειρά smartwatches με το iOS».

    Όταν η Samsung τελικά καταστήσει συμβατά τα Gear smartwatches με το iOS, το μόνο που θα έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή Samsung Gear S αν χρησιμοποιούν τα Gear S2 ή Gear S3 ή την εφαρμογή Gear Fit αν είστε κάτοχος του Gear Fit 2. Η κάθε μια εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη στο App Store και θα επιτρέπει τη σύνδεση του iPhone με αυτά, σαν οποιοδήποτε άλλο smartwatch ή fitness tracker. Να τονισθεί, ότι θα πρέπει να είστε χρήστης τουλάχιστον iPhone 5 συσκευής ή iOS 9 προκειμένου να μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τις νέες δυνατότητες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles