23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Φτιάχνεις το βιογραφικό σου; Έξι βιογραφικά τα οποία θα σε εμπνεύσουν!

    Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Είσαι έτοιμος να βάλεις τα βιβλία στην άκρη καθώς και όλες τις έννοιες της ακαδημαϊκής σεζόν, για να φορτίσεις λίγο τις μπαταρίες σου! Αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως το καλοκαίρι αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου τότε σίγουρα μετά το πέρας του θα έχεις πολλές εμπειρίες να προσθέσεις στο βιογραφικό σου.

    Εάν, τώρα, σκέφτεσαι να στείλεις το βιογραφικό σου σε υποψήφιους εργοδότες τότε σίγουρα θα αναρωτηθείς, τι είναι αυτό το οποίο μπορεί να κάνει το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει από αυτό των άλλων υποψηφίων. Η απάντηση είναι απλή! Η πρωτοτυπία του.

    Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκαν οι κάτωθι υποψήφιοι και έβαλαν μπρος τη φαντασία τους!

    Δες και εμπνεύσου!

    Ο Parveen Yadav εμπνευσμένος από το πολυπληθέστερο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, που δεν είναι άλλο από το Facebook, έφτιαξε το παρακάτω:

    cv-graphic-designer-facebook

    Ο Miguel Rato προκειμένου να κερδίσει την προσοχή των υποψήφιων εργοδοτών του έφτιαξε μια χάρτινη συσκευασία γάλατος  και τύπωσε πάνω το βιογραφικό του.

     cv-milk-carton

    Ο Brennan Gleason προς το τέλος των σπουδών του στο πανεπιστήμιο παρασκεύασε μπύρα την οποία έβαλε σε γυάλινα μπουκάλια στην ετικέτα των οποίων αναγράφονταν οι δεξιότητές του.

     cv-beer-bottle-and-package

    Ο Noor Akar «έντυσε» ένα μεταλλικό κουτί με τις δεξιότητές του και μέσα τοποθέτησε μια τρισδιάστατη χάρτινη φιγούρα προς συναρμολόγηση μαζί με οδηγίες και τα απαιτούμενα υλικά για τη συναρμολόγηση!

     cv-in-a-can

    Η Ana Prieto φαίνεται πως αγαπά τα ταξίδια και αυτό αντανακλάται και στο cv της. Έφτιαξε μια βαλίτσα στην οποία «πακέταρε» δείγματα δουλειάς της μαζί με το βιογραφικό της.

     cv-travvelling-suitcase

    Τέλος, η Catherine Pelletier σκέφτηκε να ανέβει τα σκαλιά της… εργασίας κάνοντας πρόταση… εργασίας στους υποψήφιους εργοδότες της!

     cv-will-you-hire-me-proposal

    Πρωτότυπα δεν είναι; Ποιο από τα παραπάνω σε κέρδισε με την πρωτοτυπία του;  

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles