13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Tragedy of Macbeth: Ο Denzel Washington επιστρέφει στη νέα ταινία του Joel Coen – Δείτε το trailer

    Άλλη μια ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους μέσα στο Δεκέμβριο, ανήμερα των Χριστουγέννων, είναι το “The Tragedy of Macbeth“. Πρόκειται για μια μεταφορά του εμβληματικού έργου του Σαίξπηρ, το οποίο υπογράφει ο Joel Coen, σε μια κινηματογραφική απόπειρα χωρίς τον αδερφό του.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Denzel Washington και τη Frances McDormand, να υποδύονται το γνωστό ζευγάρι, ενώ μαζί τους παίζουν οι Brendan Gleeson, Harry Melling, Corey Hawkins και Kathryn Hunter.

    Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και ένα trailer, που αποκαλύπτει ότι η ταινία αξίζει μια επίσκεψη στο σινεμά. Έχει αρκετά στοιχεία θρίλερ, που μας θυμίζουν παλιό κλασικό κινηματογράφο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή είναι ασπρόμαυρη και θα είναι διαθέσιμη από τις 14 Ιανουαρίου και μέσω του Apple TV Plus.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Ίντρις Έλμπα: Στις συζητήσεις για την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles