16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    SkillsCyprus 2016: Διαγωνισμός για την προσέλκυση περισσότερων νέων στα τεχνικά επαγγέλματα

    skills cyprus kepa

    Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), σε συνεργασία με το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο (ΑΞΙΚ), προκηρύσσει τον 4ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2016.

    O Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Απριλίου 2016 στους χώρους του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου στη Λευκωσία για τις ειδικότητες Μάγειρας και Τραπεζοκόμος και στις 15 Απριλίου 2016 στα Εργαστήρια Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης του Κέντρου Παραγωγικότητας στη Λευκωσία (εγκαταστάσεις πρώην ΑΤΙ) για τις ειδικότητες Εγκαταστάτης Ξηρής δόμησης/Σοβατζής, Υδραυλικός/Κεντρικές Θερμάνσεις, Τεχνικός Ψύξης, Μηχανικός Αυτοκινήτων, Συγκολλητής και Ηλεκτρολόγος.    Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός Euroskills επικεντρώνεται στα επαγγέλματα και δεξιότητες που θεωρούνται απαραίτητα για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης και στοχεύει στην προσέλκυση περισσότερων νέων στα τεχνικά επαγγέλματα.

    Στο Διαγωνισμό συμμετέχουν νέοι και νέες (17-25 ετών) από τις χώρες της Ευρώπης μέλη του Worldskills Europe, που έχουν αποκτήσει ή βρίσκονται στη διαδικασία απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν νέοι που έχουν γεννηθεί από την 1/1/1992 μέχρι και τις 31/12/1999, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, με πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στο ειδικό έντυπο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού, το αργότερο μέχρι τις 28 Μαρτίου 2016.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Λειτουργό Παραγωγικότητας κ. Αντρέα Στυλιανού στο τηλ. 22806144 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles