15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αγόρια, αποφύγετε τα selfies για επιτυχίες στο… online dating

    Αν υποθέσουμε ότι εξασκείτε το “sport” των online γνωριμιών, τότε ίσως πολλές φορές να αναρωτιέστε τι δεν πάει καλά και δεν έχετε την επιτυχία που θα περιμένατε, ακόμη κι αν είστε “αντικειμενικά ωραίο αγόρι” που θα έλεγε και η… μαμά σας. Σύμφωνα με τον CEO του Zoosk, Shayan Zadeh, ίσως ωστόσο φταίνε τα… selfies σας.

    Ω ναι, κακό, πολύ κακό παράδειγμα :)
    Ω ναι, κακό, πολύ κακό παράδειγμα :)

    “Η εικόνα είναι κάτι πολύ σημαντικό” αναφέρει ο ίδιος. “Λαμβάνοντας μία φωτογραφία που απεικονίζει ολόκληρο το σώμα σας αυξάνετε τις πιθανότητές σας να λάβετε απαντήσεις. Αν είστε άνδρας, αποφύγετε τα selfies. Δε λειτουργούν. Αν όμως είστε γυναίκα, ναι… δουλεύουν γι’ αυτές”.

    Όσο για το τι πρέπει να γράψετε στο profile σας για περισσότερες επιτυχίες, ο Zadeh έχει άποψη και γι’ αυτό. Έτσι, πιστεύει ότι οι άνδρες αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας αν αναφερθούν σε outdoor δραστηριότητές τους, ενώ οι γυναίκες μπορούν να ξεχωρίσουν μιλώντας για αθλήματα.

    Όσον αφορά προηγούμενες σχέσεις, είναι οκ για τους άνδρες να τις αναφέρουν, όχι όμως και για τις γυναίκες – ειδικότερα αν πρόκειται να αναφερθούν σε άσχημες λεπτομέρειες από αυτές.

    “Αν επαναλαμβάνετε πράγματα που δε θέλετε όπως “Δε θέλω από αυτό το είδος του ατόμου” ο αρνητικός τόνος του προφίλ θα είναι καταστροφικός” προσθέτει ο Zadeh.

    Ακόμη πάντως κι αν οι φορητές συσκευές έχουν βοηθήσει το online dating, έχουν κάνει πιο… γρήγορες και άμεσες τις γνωριμίες (και με τη βοήθεια του video) ο Zadeh επιμένει ότι το μόνο αληθινό τεστ για να δοκιμάσει ένα ζευγάρι τη χημεία του είναι η συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο. Κι αυτό είναι ένα τεστ που καμία τεχνολογία δεν μπορεί να αντικαταστήσει. Δεν έχει και άδικο…

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles