19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    #SkiptheSevens: Το νέο spot της Lenovo σας ζητά να ξεχάσετε τα 7άρια smartphones της αγοράς!

    Η νέα προωθητική καμπάνια της οικογένειας Moto της Lenovo με motto το… #SkiptheSevens τα βάζει με όλες τις συσκευές που έχουν το… 7άρι στο όνομά τους, δηλαδή τις νεότερες προτάσεις των Samsung και Apple (βλέπε S7, S7 Edge, Note 7, iPhone 7 και iPhone 7 Plus).

    skip-the-sevens

    To concept του clip θέλει μία ομάδα “πιστών” φίλων της Apple να βρίσκονται σε μία αίθουσα συνεδριάσεων συζητώντας για το νέο iPhone και τις αλλαγές σ’ αυτό για τις οποίες δε φαίνονται ενθουσιασμένοι, πλην της βελτίωσης της κάμερας και κάποιων άλλων μικροβελτιώσεων.

    Στη συνέχεια, τους παρουσιάζεται μία συσκευή η οποία τους εμφανίζεται ως ένα prototype “επόμενο” iPhone, με καινοτομίες όπως τα modular accessories που αυξάνουν την αυτονομία, κάνουν καλύτερο τον ήχο της συσκευής κ.ά.

    Φυσικά, η συσκευή που τους επιδεικνύεται δεν είναι ένα iPhone, αλλά, όπως εύκολα θα αντιληφθείτε από το video, τίποτα άλλο από το νέο Moto Z με MotoMods από το οποίο όλοι φαίνονται ενθουσιασμένοι.

    Δείτε το spot της Lenovo και αποφασίστε αν αυτό είναι που ψάχνετε από το επόμενο κινητό σας, “σνομπάροντας” τα “7άρια” της αγοράς.

    https://www.youtube.com/watch?v=hQcIzfdm8U4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles