15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    “Σκληροπυρηνικός” fan του Dune σπάει ρεκόρ! Πόσες φορές είδε την ταινία

    Μπορεί να σας αρέσει το σινεμά και να πήγατε να δείτε το Dune. Αναρωτηθείτε όμως ποτέ αν είστε “σκληροπυρηνικός” fan; Φυσικά, θα ήταν δύσκολο να συναγωνιστείτε τα ρεκόρ που έχουμε δει κατά καιρούς, αφού υπάρχουν και αυτοί που έχουν δει εκατοντάδες φορές την ίδια ταινία, δίνοντας τη δική τους… μάχη μπροστά στη μεγάλη οθόνη.

    Μέχρι σήμερα, ένας fan της Marvel κατείχε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για την παρακολούθηση μιας ταινίας τις περισσότερες φορές. Τώρα όμως, ο Mac J κατάφερε να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ παρακολουθώντας συνεχώς το Dune: Part One.

    Το Dune: Part Two με τον Timothée Chalamet είχε αξιοσημείωτες επιδόσεις στο box office, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια από τους κριτικούς. Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες του Denis Villeneuve. Ένας fan, λοιπόν, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, ξεπερνώντας αυτόν που παρακολούθησε το Avengers: Endgame 196 φορές.

    Ο Mac J, που πίνει… νερό στο όνομα του Denis Villeneuve, έχει παρακολουθήσει το Dune: Part One 200 φορές και εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεπεράσει τα προηγούμενα ρεκόρ του. Ο fan έχει παρακολουθήσει το δεύτερο μέρος 14 φορές στο IMAX και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το σερί του. Ενώ άλλοι fans του Dune του ζητούν να αποκτήσει το μπλε σημάδι στο X, σκοπεύει να εξοικονομήσει τα χρήματα για έναν άλλο σκοπό. «Οι άνθρωποι μου λένε να πάρω το Twitter Blue, αλλά πρέπει να εξοικονομήσω αυτά τα χρήματα για το Dune».

    To Dune 2 ακολουθεί τον Paul Atreides (Timothée Chalamet) καθώς ενώνεται με την Chani (Zendaya) και τους ανθρώπους της στον έρημο πλανήτη Arrakis, για να κερδίσει τον πόλεμο εναντίον του House Harkonnen. Οι fans του Dune περίμεναν αυτό το sequel από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας το 2021 και φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για μια τρίτη ταινία εάν πάρει το πράσινο φως, καθώς ο Villeneuve αποκάλυψε ότι το σενάριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles