15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    “Σκοτεινός” αλλά… εξαιρετικός ο Πινόκιο του Guillermo del Toro (trailer)

    Μετά από μερικές μικρές αποκαλύψεις που είχαμε το τελευταίο διάστημα, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την ταινία Πινόκιο του Guillermo del Toro, το οποίο αποκαλύπτει μια πιο σκοτεινή όμως εξαιρετική μεταφορά του κλασικού παραμυθιού. Βασικό χαρακτηριστικό του video είναι η έμφαση στη λεπτομέρεια, για την οποία άλλωστε είναι γνωστός ο σκηνοθέτης.

    Ένα μικρό teaser είχαμε δει και στην αρχή του χρόνου. Στην ταινία παίζουν ο Ewan McGregor ως Cricket και ο David Bradley ως Geppetto, με τον Gregory Mann στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Del Toro είναι κυρίως γνωστός για τις ταινίες “The Shape of Water”, “Crimson Peak” και “Pan’s Labyrinth”, τώρα όμως έχει αναλάβει τη μεταφορά του Πινόκιο μαζί με τον Mark Gustafson. Πρόκειται για ένα project για το οποίο έχει δηλώσει το πάθος του.

    “Αφού κυνηγούσα για χρόνια το project των ονείρων μου, βρήκα στο Netflix το συνεργάτη μου”, δήλωσε ο Del Toro το 2020″.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Star Trek: Picard (Season 3): Επιστρέφει το cast του «The Next Generation» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles