20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σκοτωμός για το πρώτο Blackberry Bold 9790 με έκπτωση 50%

    Η πρώτη χώρα στην αγορά της οποίας διατίθεται το Blackberry Bold 9790 (αλλιώς γνωστό ως Bellagio) είναι Ινδονησία. Για να γιορτάσει το επίσημο release της συσκευής, η RIM ανακοίνωσε πως οι πρώτοι 1000 πελάτες που θα έμπαιναν στο κατάστημα στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Τζακάρτα, θα έπαιρναν τις νέες συσκευές με 50% έκπτωση, δηλαδή στα 270 δολάρια αντί 540.

    Περισσότεροι από 3000 άνθρωποι άρχισαν να στρατοπεδεύουν έξω από το εμπορικό κέντρο Pacific Mall από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας και η τοπική αστυνομία, ενίσχυσε τις δυνάμεις της από φόβο ταραχών.

    Οι ταραχές δεν αποφεύχθηκαν καθώς, κάποια στιγμή το συγκεντρωμένο πλήθος πληροφορήθηκε πως τα Bellagio στην μισή τιμή, εξαντλήθηκαν, όπως ήταν φυσικό. Οι άνθρωποι που περίμεναν τόσες ώρες για μία από τις πλέον αγαπημένες τους συσκευές ξεσηκώθηκαν και έκαναν… φασαρία αλλά και αρκετοί από τους Blackberry fans ποδοπατήθηκαν!

    Οι κάτοικοι της Ινδονησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια μία μανία με τα τεχνολογικά gadgets και ειδικά με τα Blackberry. Η RIM, φανταστείτε πως έχει πωλήσεις στην χώρα της τάξεως των 6 εκατομμυρίων συσκευών!

    Πάμε Τζακάρτα να ποδοπατηθούμε;

    Πηγή: Associated Press

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles