22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Skull and Bones open beta: Πως θα παίξεις δωρεάν το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PS5 και PC

    Το “Skull and Bones” αφήνει επιτέλους πίσω του την… κόλαση που συνόδευσε την ανάπτυξή του! Οι gamers, μάλιστα, που ανυπομονούν να ξεκινήσουν την πειρατική τους περιπέτεια, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν νωρίτερα, ξεκινώντας με την open beta αυτές τις μέρες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η open beta θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024 και είναι εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει, αφού δεν απαιτείται αγορά ή προπαραγγελία του παιχνιδιού.

    Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν

    Οι παίκτες PC (μέσω του Ubisoft Connect ή του Epic Games Store), Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 και PS4 θα μπορούν να συμμετάσχουν στην open beta.

    Το παιχνίδι θα έχει πλήρη δυνατότητα crossplay και cross-progression κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου που λαμβάνει χώρα, που θα μεταφερθεί στο πλήρες παιχνίδι, αν αποφασίσετε να το αγοράσετε.

    Open beta preload

    Υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε προκαταβολικά το Skull and Bones στο PC ή την κονσόλα σας και να αρχίσετε να παίζετε. Η Ubisoft έχει δημιουργήσει μια χρήσιμη ιστοσελίδα για την ανοικτή beta του S&B, όπου μπορείτε να ελέγξετε τις ώρες, με συνδέσμους για να κατεβάσετε το παιχνίδι σε κάθε πλατφόρμα.

    Εάν παίζετε στο PC μέσω του Ubisoft Connect, θα συναντήσετε ένα μεγάλο banner ανοικτής beta όταν ανοίξετε το game launcher.

    Στο Epic Games Store, θα βρείτε την ανοικτή beta στη σελίδα του Skull & Bones store, όπου καταχωρείται ως μία από τις εκδόσεις του παιχνιδιού.

    Οι παίκτες Xbox θα πρέπει να αναζητήσουν το “Skull & Bones” στο store της κονσόλας και να επιλέξουν την επιλογή “Δωρεάν” ανοικτής beta.

    Η αναζήτηση για το “Skull & Bones” στο PlayStation Store στο PS4 ή το PS5 θα σας οδηγήσει απευθείας στην έκδοση της ανοικτής beta, όπου μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι.

    Το μέγεθος του download για την open beta του Skull and Bones είναι περίπου 40-47 GB.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles