15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Pac-Man World Re-Pac αποκάλυψε η Bandai Namco (gameplay trailer)

    Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video του Pac-Man World Re-Pac, του επερχόμενου remake του γνωστού από το PlayStation τίτλου.

    Δες στη συνέχεια το video που παρουσιάστηκε στο Anime Expo 2022:

    Το gameplay δείχνει τους Toc-Man και Anubis να μάχονται, αποκαλύπτοντας επιπλέον περιβάλλοντα του παιχνιδιού. Μπορούμε επίσης να πάρουμε και μια γεύση από το Mega Pac-Man mode, με το οποίο ο χαρακτήρας μεταμορφώνεται σε μια μεγάλη μεταλλική μπάλα και δείχνει εξαιρετικά… κακός. Κατά τη διάρκεια της προβολής, ο οικοδεσπότης αναφέρθηκε στις βελτιώσεις που έκανε η Bandai Namco στο παιχνίδι.

    Το Pac-Man World Re-Pac ανακοινώθηκε πολύ πρόσφατα και το original game βγήκε στο PlayStation το 1999 σε εορταστικό κλίμα. Με βάση την πλοκή, ο κίτρινος μανιακός χαρακτήρας επιχειρεί να σώσει τους φίλους του, αφού κάποιος τους έχει απαγάγει και τους κρατά στο Ghost Island.

    Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, «Είναι μια κλασική 3D platformer εμπειρία για μια νέα γενιά! Οδήγησε τον PAC-MAN μέσα από ένα κόσμο περιπέτειας, τη στιγμή που προσπαθεί να σώσει την οικογένειά του από το Ghost Island! Έρχεται για PlayStation, Xbox, PC και Nintendo Switch στις 26 Αυγούστου 2022».

    Διαβάστε επίσης:

    Mjolnir: Το πανίσχυρο όπλο του Thor έγινε Xbox Series X (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles