14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Skype 6.6 για iPhone και iPad: τι νέο προστέθηκε;

    Η εφαρμογή Skype μας έχει συνηθίσει στα συνεχόμενα updates. Σειρά έχουν αυτήν την φορά οι συσκευές iPhone και iPad, λαμβάνοντας την έκδοση 6.6 και αποκτώντας τα εξής νέα χαρακτηριστικά:

    • Γρήγορη δημιουργία event, πραγματοποίηση κλήσης και έλγχος τοποθεσίας μέσα από ένα άμεσο μήνυμα: Οι χρήστες του Skype θα παρατηρούν στα μηνύματά τους ότι στοιχεία όπως τηλεφωνικοί αριθμοί, διευθύνσεις, ημερομηνίες και ώρες θα είναι highlighted.Πατώντας απλά επάνω τους, θα γίνονται και οι αντίστοιχες ενέργειες από την εφαρμογή/συσκευή. Για παράδειγμα, πατώντας επάνω σε κάποια διεύθυνση θα ανοίγει η εφαρμογή του Apple Maps, ενώ πατώντας πάνω σε κάποια ημερομηνία θα ανοίγει το ημερολόγιο.
    • Multitask για διευκόλυνση των χρηστών: ευκολότερη εναλλαγή από μια ενεργή κλήση Skype ή μια βιντεοκλήση στα άμεσα μηνύματα ή στη λίστα των επαφών, επιλέγοντας το active call banner στην κορυφή της συσκευής. Επιπλέον, μέσα στα άμεσα μηνύματα θα εμφανίζεται ένας μετρητής μη αναγνωσμένων μηνυμάτων στην κορυφή κάθε συνομιλίας.

    Μπορείτε να κατεβάσετε το Skype για iOS από το App Store.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles