16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Skype 5.13 για iPhone και Apple Watch

    Έτοιμη η νέα έκδοση του Skype 5.13 για συσκευές iPhone καθώς και για το ρολόι της Apple. Πάμε να δούμε τις αλλαγές που έγιναν.

    Προεπισκόπηση web link

    Στην ενημερωμένη έκδοση του Skype για iPhone, όταν στέλνετε ή λαμβάνετε έναν σύνδεσμο, θα έχετε προεπισκόπηση από το περιεχόμενο του link, είτε αυτό οδηγεί σε κάποιο site είτε είναι σύνδεσμος από κάποιο βίντεο. Έτσι, θα παίρνετε μια ιδέα για το τι πρόκειται να δείτε.

    Προεπισκόπηση Link

    Απαντήστε στα chats από το Apple Watch

    Μπορείτε να απαντήσετε στα chats απευθείας από το ρολόι της Apple είτε μέσω της voice-to-text λειτουργίας είτε χρησιμοποιώντας κάποια από τα πρότυπα απαντήσεων του Skype. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα γνωστά emoticons της εφαρμογής.

    Ειδοποιήσεις skype

    Συνομιλήστε με τις αγαπημένες σας επαφές

    Ξεκινήστε μια συνομιλία με εκείνες τις επαφές που έχετε στην κατηγορία «Αγαπημένοι» (Favorites). Για την προσθήκη μιας επαφής στους Αγαπημένους, επιλέγετε Favorite view και add to favorites.

    Αγαπημένοι Skype

    Διαχείριση κλήσεων από το ρολόι

    Οποιαδήποτε κλήση λαμβάνετε στο Skype, θα μπορείτε να τη διαχειριστείτε από την οθόνη του Apple Watch. Αν επιλέξετε να απαντήσετε, η κλήση θα μεταφερθεί αυτομάτως στο iPhone προκειμένου να ξεκινήσει η συνομιλία.

    Κλήσεις Skype

    Οι κάτοχοι των iPhones και οι…υποψήφιοι του Apple Watch, μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από το Apple Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles